EUROLEAGUE

Άλμπα Βερολίνου: Κλείνει για τρία χρόνια τον Ταμίρ Μπλατ

Άλμπα Βερολίνου: Κλείνει για τρία χρόνια τον Ταμίρ Μπλατ
FIBA

Η Άλμπα Βερολίνου έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Ταμίρ Μπλατ για τον "άσο", με ισραηλινό δημοσίευμα να κάνει λόγο για προχωρημένες διαπραγματεύσεις που αφορούν σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Λίγες μόλις ημέρες μετά την κατάκτηση του τίτλου στη Basketball Bundesliga, η Άλμπα Βερολίνου έχασε τον Λάντρι Νόκο και τον Ρόκας Γκεντράιτις. Δεν αργεί όμως, όπως φαίνεται, η στιγμή που θα ξεκινήσουν οι... ευχάριστες ανακοινώσεις από τον γερμανικό σύλλογο. Σύμφωνα με τον Ρόι Κοέν του Sport5, η ομάδα του Αΐτο Ρενέσες είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Ταμίρ Μπλατ με φόντο την υπογραφή τριετούς συμβολαίου συνεργασίας.

Ο 23χρονος πόιντ γκαρντ αποτελεί τον βασικό πόιντ γκαρντ της Χάποελ Ιερουσαλήμ την τελευταία διετία, έχοντας καταφέρει -υπό την καθοδήγηση του Όντεντ Κάτας- να εξελίξει σημαντικά το παιχνίδι του. Είναι ενδεικτικό πως πέρσι είχε 10.1 πόντους και 7.1 ασίστ κατά μέσο όρο στο Basketball Champions League, ενώ φέτος κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών δεν του επέτρεψαν να είναι εξίσου εντυπωσιακός, με αποτέλεσμα τα νούμερά του να πέσουν (7 πόντοι, 4.5 ασίστ).

Αυτό όμως δεν αλλάζει την ουσία: πρόκειται για μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περίπτωση, με μεγάλη προοπτική.

Σε αυτό ποντάρει η Άλμπα Βερολίνου, η οποία -έτσι κι αλλιώς- συνηθίζει τα τελευταία χρόνια να επενδύει σε νεαρούς παίκτες που δεν έχουν εμπειρία από την EuroLeague και να τους δίνει τον χώρο να δείξουν το ταλέντο τους.

Photo Credits: FIBA

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ