EUROLEAGUE

Άλμπα Βερολίνου: Μονοετές το συμβόλαιο του Μάοντο Λο

EUROLEAGUE / ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Άλμπα Βερολίνου ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάοντο Λο, ο οποίος δεσμεύτηκε με την ομάδα του Αΐτο Ρενέσες για ένα χρόνο.

Η συμφωνία της Άλμπα Βερολίνου με τον Μάοντο Λο είχε διαρρεύσει από το πρωί της Τρίτης 21 Ιουλίου. Μία μέρα μετά ήρθε κι η ανακοίνωση του... γάμου, με τον γερμανικό σύλλογο να ενημερώνει πως οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν για τον επόμενο χρόνο.

Ο 28χρονος γκαρντ θα αγωνιστεί, έτσι, στην EuroLeague με τρίτη διαφορετική γερμανική ομάδα, αφού είχαν προηγηθεί η Μπάμπεργκ και η Μπάγερν Μονάχο (από μία διετία). Η περσινή σεζόν ήταν η καλύτερη στην καριέρα του Μάοντο Λο στην EuroLeague, με 9 πόντους (με 42.6% στα τρίποντα), 1.9 ριμπάουντ, 3.3 ασίστ και 2.1 λάθη ανά 24'18'' συμμετοχής.

Ο ίδιος, μιλώντας, για τη μετακόμισή του στη Mercedes Benz Arena ανέφερε πως " επέλεξα την Άλμπα γιατί θέλω να εξελιχθώ περισσότερο και να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Εδώ θα έχω τις καλύτερες επιλογές. Επίσης, η επιστροφή στο Βερολίνο, την πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα, έπαιξε επίσης σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου, ήταν κάτι ιδιαίτερο για μένα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ