EUROLEAGUE

Έπιασαν δουλειά παλιοί και νέοι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Έπιασαν δουλειά παλιοί και νέοι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον Ντάνιελ Χάκετ να δηλώνει έτοιμος για σκληρή δουλειά υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ιτούδη.

Με ισχυρό κίνητρο μετά το περσινό κακό φινάλε στην EuroLeague, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη πάτησε στο παρκέ, με τον Κώστα Χατζηχρήστο να έχει την... τιμητική του, αφού περνάει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας με τους παλιούς και τους νέους αθλητές της "αρκούδας".

Ο έμπειρος γυμναστής εξήγησε για χάρη των φίλων της ρωσικής ομάδας τον τρόπο και τη φιλοσοφία δουλειάς, κάνοντας ειδική αναφορά στις μετρήσεις που γίνονται καθημερινά και αποτυπώνουν πλήρως τις ανάγκες των παικτών. Μεταξύ αυτών που μαγνήτισαν τα βλέμματα ήταν κι ο Ντάνιελ Χάκετ, ο οποίος έφτασε στη Μόσχα ως ο αντικαταστάτης του Λέο Βέστερμαν, προκειμένου να αυξήσει την σκληράδα και την αντοχή στην περιφέρεια της ΤΣΣΚΑ.

Κι όπως εξήγησε: " Νιώθω καλά! Η pre season είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, το καλοκαίρι δούλεψα αρκετά, οπότε είμαι έτοιμος για την προετοιμασία. Κάναμε τις μετρήσεις για το τρέξιμο, δοκιμάσαμε κάποια πράγματα στο γήπεδο. Είμαι χαρούμενος που είδα τους νέους συμπαίκτες μου".

Πάρτε μια γεύση απ όσα γίνονται στην προετοιμασία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας:

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ