EUROLEAGUE

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας άνοιξε ψηφοφορία για τις... μεταγραφικές φήμες

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / CSKA MOSCOW - REAL MADRID (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / CSKA MOSCOW - REAL MADRID (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πήγε σε άλλο επίπεδο τις μεταγραφικές φήμες: τις συγκεντρώνει όλες στην επίσημη ιστοσελίδα της, δημιουργεί ψηφοφορίες μεταξύ των φιλάθλων της και δίνει έπαθλα σε όσους αποδειχθούν πιο ακριβείς!

Το καλοκαίρι συνεπάγεται μεταγραφές, φήμες και διάφορα σενάρια για κάθε ομάδα. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι από εκείνες μάλιστα που εμπλέκονται πιο έντονα, λόγω της άνεσης που της δίνει ο προϋπολογισμός της, το γεγονός πως αποτελεί πόλο έλξης για μεγάλα ονόματα και -φυσικά- επειδή είναι από αυτές που μπορούν να προσελκύσουν κάθε λογής παίκτη.

Εν μέσω φημών και δημοσιευμάτων λοιπόν, η "ομάδα του στρατού" είπε να το πάει σε άλλο επίπεδο! Αφού πρώτα ενημέρωσε πως όσα ακούγονται δεν είναι πάντοτε αληθή, προχώρησε στη συγκέντρωση όλων των δημοσιευμάτων που την εμπλέκουν με παίκτες, προσθήκες και αποχωρήσεις.

Στο "κουτί των φημών", όπως το ονόμασε, τοποθετούνται όλα τα σενάρια στα οποία είναι η ίδια πρωταγωνίστρια. Κι όχι μόνο αυτό! Κάτω από κάθε φημολογία/δημοσίευμα, δημιούργησε μια ψηφοφορία (poll), ζητώντας από τους φιλάθλους της να απαντήσουν αν πιστεύουν πως τα γραφόμενα ισχύουν ή όχι. Για να δώσει μάλιστα έξτρα κίνητρο σε όλους, ενημέρωσε πως "οι φίλαθλοι που θα κάνουν τον μεγαλύτερο αριθμό σωστών επιλογών, θα λάβουν διάφορα έπαθλα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

Τα τελευταία τρία -χρονικά- θέματα που έχουν τεθεί για ψηφοφορία αφορούν στην ανταλλαγή του Βιτάλι Φριντζόν με τον Ντμίτρι Κοστόφ, το ενδιαφέρον για την αγορά του Τόρνικε Σενγκέλια από την Μπασκόνια και την αποχώρηση του Λέο Βέστερμαν. Πάντα με βάση τα δημοσιεύματα και τη φημολογία!

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας άνοιξε ψηφοφορία για τις... μεταγραφικές φήμες
TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ