EUROLEAGUE

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στα καλύτερά της

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / CSKA MOSCOW - REAL MADRID (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / CSKA MOSCOW - REAL MADRID (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η "σκούπα" της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον δρόμο προς το Final Four της VTB League αποτυπώνεται τόσο μέσω των φάσεων που παρουσίασε η λίγκα, όσο και μέσω των αριθμών της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη (VIDEO).

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πήρε το εισιτήριο για το Final Four της VTB League με χαρακτηριστική ευκολία, αφού το εμπόδιο της Ρίγα αποδείχθηκε χαμηλό. Παρά την απογοήτευση από την αποτυχία στο Βελιγράδι, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη παρουσιάστηκε εξόχως σοβαρή και συγκεντρωμένη, "καθάρισε" μέσα σε τρεις αγώνες τους "μελανόλευκους" και βρέθηκε -με "σκούπα"- στο Final Four, το πρώτο στην ιστορία της λίγκας.

Η υπεροχή των νικητών αποτυπώθηκε τόσο από την παραγωγικότητά τους στα τρία παιχνίδια (103.7 πόντοι) όσο κι από τη διαφορά με την οποία κέρδισαν κάθε παιχνίδι (+25 πόντοι). Πέραν αυτών, οι παίκτες της "ομάδας του στρατού" σούταραν με 60.5% στα δίποντα, 43.9% στα τρίποντα και 85.5% στις βολές, ενώ είχαν 38.3 ριμπάουντ, 26.3 ασίστ και 7.7 κλεψίματα κατά μέσο όρο. Πλήρης υπεροχή δηλαδή.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις από τη σειρά με τη Ρίγα, όπως τις επέλεξε η VTB League:

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ