EUROLEAGUE

Η ΤΣΣΚΑ περιμένει το "όχι" του Σλούκα στη Φενέρ

Η ΤΣΣΚΑ περιμένει το "όχι" του Σλούκα στη Φενέρ
EUROKINISSI

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι έτοιμη να καταθέσει πλουσιοπάροχη πρόταση στον Κώστα Σλούκα, ωστόσο υπάρχει μία βασική προϋπόθεση για να κινηθεί κι επίσημα η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Η είδηση της αποχώρησης του Νάντο Ντε Κολό από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας τάραξε τα νερά του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Κι αυτό διότι είναι δεδομένο πλέον πως η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη θα βγει στην αγορά για να βρει τον αντικαταστάτη του Γάλλου γκαρντ και δεν πρόκειται να σκεφτεί τα χρήματα, προκειμένου να πάρει τον παίκτη που θέλει.

Ο πρώτος στόχος έχει βρεθεί και δεν είναι άλλος από τον Κώστα Σλούκα. Το ενδιαφέρον για τον διεθνή γκαρντ είναι δεδομένο, ωστόσο για να γίνει επίσημη πρόταση, υπάρχει μία βασική προϋπόθεση. Κι αυτή είναι να αρνηθεί η πλευρά του Έλληνα γκαρντ την πρόταση της Φενέρμπαχτσε.

Οι Τούρκοι προσφέρουν 1.800.000 ευρώ στον Κώστα Σλούκα και μόνο στην περίπτωση που αρνηθεί την συγκεκριμένη πρόταση, θα κάνει την πρότασή της με κάθε επισημότητα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο λόγος είναι πως ο Δημήτρης Ιτούδης δεν θέλει να πάρει παίκτη που αγωνίζεται για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, συνεπώς στη Μόσχα τηρούν στάση αναμονής.

Η ΤΣΣΚΑ περιμένει το "όχι" του Σλούκα στη Φενέρ
EUROKINISSI

Αυτό που γνωρίζει πάντως ο μάνατζερ του Κώστα Σλούκα, Παναγιώτης Καπάζογλου, είναι ότι η πρόταση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ενδέχεται να αγγίζει τα 2.300.000 ευρώ τον χρόνο για τριετές συμβόλαιο.

Ο Σλούκας δεν πρόκειται να πάρει καμία απόφαση προτού ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τη Φενέρμπαχτσε. Η ομάδα του coach Ομπράντοβιτς υποδέχεται την Εφές απόψε (20:00) και χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη, καθώς είναι πίσω με 2-3 και ο τίτλος στο τουρκικό πρωτάθλημα κρίνεται στα 4 θετικά αποτελέσματα.

Πρόταση στον Κώστα Σλούκα έχει κάνει κι ο Ολυμπιακός, με το ποσό πλέον να φτάνει τα 5.4 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια ( από τα 4.8 που ήταν η αρχική προσφορά). Επίσης, την περίπτωση του Έλληνα γκαρντ παρακολουθεί και η Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ ενεργή είναι και η Μπαρτσελόνα, η οποία θέλει να έχει τον τελευταίο λόγο και φαίνεται διατεθειμένη να προσφέρει κοντά στα 2.000.000 τον χρόνο στον γκαρντ της Φενέρμπαχτσε.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ