EUROLEAGUE

Ιτούδης: "Φέρτε μας κι άλλους haters, κανένα πρόβλημα"

Ιτούδης: "Φέρτε μας κι άλλους haters, κανένα πρόβλημα"

Ο Δημήτρης Ιτούδης έριξε "καρφί" στον Βέλιμιρ Περάσοβιτς, εξέφρασε την πίστη ότι οι παίκτες του θα εμφανιστούν διαφορετικοί στην Βιτόρια και ζήτησε περισσότερους haters κόντρα στην ΤΣΣΚΑ (VIDEO).

Ο Δημήτρης Ιτούδης έδωσε συγχαρητήρια στην Μπασκόνια για τη νίκη στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς, αναφέρθηκε στους λόγους της ήττας της ΤΣΣΚΑ , αλλά όσο προχωρούσε η συνέντευξη Τύπου ανέβαζε ολοένα και περισσότερο τους τόνους. Αποκορύφωμα; Το φινάλε. Όταν σηκώθηκε από την θέση του για να αποχωρήσει από την αίθουσα και είπε απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους: " φέρτε μας κι άλλους haters. Είμαστε εντάξει με αυτό".

Ο Έλληνας τεχνικός εγγυήθηκε μεταξύ άλλων στους οπαδούς της ΤΣΣΚΑ ότι η ομάδα του θα δώσει όλο της το είναι για να πάρει μία ή δύο νίκες στην Βιτόρια. " Υπόσχομαι στους φιλάθλους μας ότι στην Βιτόρια θα δώσουμε όχι απλά τον καλύτερο εαυτό μας, αλλά όλον τον εαυτό μας για να γυρίσουμε στη Μόσχα ή να τελειώσουμε τη σειρά εκεί. Θα πρέπει όμως να κοιτάξουμε και τον καθρέφτη και να πούμε μερικά πράγματα με τους παίκτες μου", είπε ο Ιτούδης, που αναφέρθηκε εν συνεχεία στα παράπονα που έκανε ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς για τις βολές μετά τη λήξη του πρώτου αγώνα.

" Άκουσα τι είπε ο προπονητής τους στο πρώτο παιχνίδι και σήμερα δεν ανέφερε ότι σούταρε πολλές βολές. Έχω δίκιο; Δεν το ανέφερε αυτό. Το είπε την προηγούμενη φορά. Εντάξει. Ώστόσο, πρέπει να είμαστε πιο σκληροί. Τους έδωσα συγχαρητήρια".

Τέλος, είπε αναφερόμενος στους παίκτες του: " Το πρόβλημα σήμερα ήταν ο τρόπος με τον οποίον μπήκαμε στο παιχνίδι. Όποιος δεν είναι αποφασιστικός, όποιος δεν αντιμετωπίσει το ματς με την σωστή προσέγγιση, όποιος δεν είναι πνευματικά έτοιμος, θα το δούμε... Πιστεύω όμως ότι όλοι θα είναι έτοιμοι. Έχω όμως τεράστια εμπιστοσύνη στους παίκτες μου για τον τρόπο που θα προσεγγίσουν το παιχνίδι. Ειδικά όταν κανείς δεν μας πιστεύει. Εμείς πιστεύουμε στους εαυτούς μας".

Δείτε τις δηλώσεις του Δημήτρη Ιτούδη μετά το 8ο λεπτό του video:

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ