EUROLEAGUE

Ιτούδης για Μιλουτίνοβ: "Εχουμε υψηλές απαιτήσεις από αυτόν"

EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Ιτούδης χαρακτήρισε τον Νίκολα Μιλουτίνοβ έναν από τους καλύτερους ψηλούς στην Ευρώπη, τονίζοντας ότι η ΤΣΣΚΑ έχει υψηλές απαιτήσεις από αυτόν.

Η ΤΣΣΚΑ ολοκλήρωσε και τυπικά την απόκτηση του Νίκολα Μιλουτίνοβ, ανακοινώνοντας την απόκτησή του με συμβόλαιο τριών χρόνων. Και ο Δημήτρης Ιτούδης δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για αυτό.

Μιλώντας στο σάιτ της ΤΣΣΚΑ, ο έμπειρος τεχνικός αποθέωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, τονίζοντας ότι όλοι έχουν πολύ υψηλές απαιτήσεις από αυτόν.

" Παίζοντας σε μία εξαιρετική ομάδα υπό την καθοδήγηση εξαίρετων προπονητών, ο Νίκολα απέδειξε ότι είναι ένας από τους καλύτερους ψηλούς στην Ευρώπη" δήλωσε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός, για να προσθέσει:

" Κατά την διάρκεια της συνομιλίας μας έδειξε μεγάλο κίνητρο να αγωνιστεί για την ΤΣΣΚΑ. Ο Νίκολα παίζει σε μία θέση όπου στο παρελθόν έχουν περάσει σπουδαίοι παίκτες στην ιστορία της ομάδας, οπότε έχουμε υψηλές απαιτήσεις από αυτόν.

Ο Νίκολα είναι ενθουσιασμένος και έτοιμος να αποδεχθεί την πρόκληση και είμαι σίγουρος ότι θα φτάσει έτοιμος στην ομάδα. Μακάρι να έχει την υγεία του. Περιμένουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε μαζί".

Ο Μιλουτίνοβ από την πλευρά του δήλωσε: " Έπειτα από πέντε χρόνια στον Ολυμπιακό ήρθε η ώρα για ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή μου. Μέχρι στιγμής κάθε απόφαση που πήρα στην ζωή μου ήταν δύσκολη, αλλά όχι αυτή,

Η παράδοση του συλλόγου, ο πρόεδρος που ζει για την ομάδα, ο προπονητής που κερδίζει τρόπαια, ο εξαιρετικός οργανισμός, η όμορφη Μόσχα. Είναι τιμή για εμένα να είμαι παίκτης της ΤΣΣΚΑ. Ξέρω για τις ευθύνες και τους στόχους της ομάδας. Ανυπομονώ για ένα νέο ξεκίνημα".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ