EUROLEAGUE

Ιτούδης: "Κανείς δεν μπορεί να μας υποτιμήσει"

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Ιτούδης αποθέωσε την ομάδα του μετά την επικράτηση (97-66) σε βάρος του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. "Ξέρουμε ποιοι είμαστε και κανείς δεν μπορεί να μας υποτιμήσει" δήλωσε ο κόουτς της ΤΣΣΚΑ.

Μετά τη νίκη με 97-66 κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του. Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα για την 28η αγωνιστική της EuroLeague, ο κόουτς της ΤΣΣΚΑ επεσήμανε:

" Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου, έδωσε ένα σκληρό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα ταλαντούχα, με κίνητρο. Ήταν δύσκολο να παίξουμε στο ΟΑΚΑ. Ήταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε και οι δύο απεγνωσμένα για να αποδείξουμε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση σε μια δύσκολη Λίγκα. Η ομάδα μου αξίζει συγχαρητήρια, πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ήταν ακριβώς αυτός ο τρόπος σκέψης που έπρεπε να παίξουμε.

Είχαμε και στο παρελθόν κάποια καλά παιχνίδια που το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε, όπως με Μπαρτσελόνα και Έφες. Είμαστε μια νέα ομάδα, που βρίσκεται σε καλό δρόμο. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, γιατί σε αυτό το παιχνίδι υπάρχουν κάποιοι άγραφοι κανόνες, τους οποίους ακολουθούμε. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και κανείς δεν μπορεί να μας υποτιμήσει

Στο πρώτο ματς είχαμε τον έλεγχο, η ήττα τόνισε τον εγωισμό μας. Ήρθαμε εδώ με συγκεκριμένη φιλοσοφία, να μη δώσουμε δεύτερες επιθέσεις. Μήτογλου και Καλάθης είχαν κυριαρχήσει σε εκείνο τον αγώνα. Απόψε ήταν κρίσιμο παιχνίδι και για τους δύο μας, σε μια κρίσιμη καμπή. Είμαι ευχαριστημένος που πήραμε το μήνυμα και το μετουσιώσαμε σε πράξη. Δεν είναι αυτοσκοπός το πλεονέκτημα έδρας, στόχος είναι τα playoffs".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ