EUROLEAGUE

Ιτούδης: "Στο ραντάρ μας εδώ και καιρό ο Σαντ-Ρος"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / CSKA MOSCOW - REAL MADRID (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / CSKA MOSCOW - REAL MADRID (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης καλωσόρισε τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος στη Ρωσία, δηλώνοντας πως η περίπτωσή του απασχολούσε την ομάδα του εδώ και αρκετό καιρό. "Να δώσω το 1000%", είπε ο Κουβανός.

Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος είναι και με τη... βούλα παίκτης της ΤΣΣΚΑ εδώ και λίγες ώρες, ολοκληρώνοντας μία μεταγραφή που "ψηνόταν" αρκετό καιρό.

Αυτό υποστήριξε και ο Δημήτρης Ιτούδης στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ομάδας, καλωσορίζοντας τον παίκτη και εκθειάζοντας τον χαρακτήρα και τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά: "Ο Χάουαρντ ήταν στα ραντάρ μας για πολύ καιρό. Μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε θέση από το "1" ως το "3", συνεπώς ελπίζουμε να καλύψει το κενό του τραυματία Γουίλ (σ.σ. Κλάιμπερν). Είναι σε καλή κατάσταση ήδη, άρα εξαρτάται από τον ίδιο να ταιριάξει στην ομάδα. Μιλήσαμε ήδη κάποιες φορές και μου αρέσει το κίνητρο που έχει", ήταν τα λόγια του Έλληνα προπονητή της ΤΣΣΚΑ.

Παράλληλα, ο πρώτος Κουβανός παίκτης στην ιστορία της ΤΣΣΚΑ, είπε από την πλευρά του: "Είναι τεράστια τιμή για μένα να είαι μέλος της ΤΣΣΚΑ. Ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία. Είμαι έτοιμος να δώσω το 1000% για να βοηθήσω την ομάδα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ