EUROLEAGUE

Ιτούδης: "Στους παίκτες μου τα συγχαρητήρια"

Ιτούδης: "Στους παίκτες μου τα συγχαρητήρια"

Ετοιμος για έναν ακόμη τελικό, ο Δημήτρης Ιτούδης αποκάλεσε "εξαιρετική ομάδα με καταπληκτική ψυχολογία" την Αναντολού Εφές, την οποία θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στο ματς του τίτλου.

Το βράδυ της Παρασκευής (17/5), ήταν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Ο Δημήτρης Ιτούδης είδε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να σκοράρει 95 πόντους στον ημιτελικό του Final Four της EuroLeague 2018/19 στη Βιτόρια , είδε τους παίκτες του να ρίχνουν στο καναβάτσο την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης και ετοιμάζεται για άλλον έναν τελικό. Αυτή τη φορά, απέναντί του θα βρει την γεμάτη ενθουσιασμό κι αυτοπεποίθηση Αναντολού Εφές, μέχρι το βράδυ της Κυριακής όμως (19/5 στις 21:00) ο Έλληνας τεχνικός θα έχει αρκετό καιρό για αρκετή δουλειά.

" Συνεχίσαμε να πιστεύουμε, η Ρεάλ Μαδρίτης είχε τον έλεγχο, αλλά εμείς το πιστεύαμε και τα καταφέραμε! Κρατήσαμε μια εξαιρετικά επιθετική ομάδα χαμηλά στο φινάλε. Ήταν μια τρομερή προσπάθεια των παικτών μου. Σε αυτούς οφείλεται η νίκη, σε αυτούς τα συγχαρητήρια. Είχαμε τεράστια πίστη, απέναντι σε μια σπουδαία αντίπαλο που έχει καταφέρει πολλά στο παρκέ. Όσο για την Εφές, είδα τις τρεις περιόδους του αγώνα της με τη Φενέρμπαχτσε και τώρα θα την αναλύσω με τους συνεργάτες μου. Είναι εξαιρετική ομάδα με καταπληκτική ψυχολογία" ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ