EUROLEAGUE

Μπλατ: "Ο Μιλουτίνοβ είναι ο καλύτερος σέντερ της Ευρώπης"

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ μετακόμισε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, κι ο Ντέιβιντ Μπλατ έσπευσε να τον χαρακτηρίσει τον καλύτερο σέντερ της Ευρώπης σε ρωσική ιστοσελίδα.

Μετά από μια πενταετία στον Ολυμπιακό, ο Νίκολα Μιλουτίνοβ πήρε τη μεγάλη απόφαση να αλλάξει "σπίτι". Ο 26χρονος σέντερ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία του προσέφερε όλα όσα ήθελε τόσο σε οικονομικό όσο και αγωνιστικό επίπεδο, δεδομένου ότι κάθε χρόνο διεκδικεί την EuroLeague.

Η μεταγραφή του στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη κέντρισε το ενδιαφέρον (τουλάχιστον μέχρι να έρθει η ανακοίνωση της Αρμάνι Μιλάνο για τον Μάλκολμ Ντιλέινι) την Τρίτη 2 Ιουνίου, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να μιλάει με αποθεωτικά σχόλια για τον πρώην παίκτη του.

" Είναι μια σπουδαία μεταγραφή για την ΤΣΣΚΑ. Κατά τη γνώμη μου, ο Νίκολα είναι ο καλύτερος σέντερ στην Ευρώπη, από την άποψη πως ξέρει να κάνει τα πάντα. Είναι όμως μικρός, στην αρχή του ταξιδιού του. Έχει τα προσόντα να γίνει ακόμη πιο δυνατός. Την ίδια ώρα, έχει σπουδαίο χαρακτήρα και είναι ένας πολύ καλός συμπαίκτης" ανέφερε χαρακτηριστικά στο R-Sport ο Ντέιβιντ Μπλατ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΤΣΣΚΑ: Ανακοίνωσε τον Μιλουτίνοβ

Ιτούδης για Μιλουτίνοβ: "Εχουμε υψηλές απαιτήσεις από αυτόν"

Μιλουτίνοβ: "Ο Ολυμπιακός δεν ήταν απλώς ομάδα, αλλά οικογένεια για μένα"

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ