EUROLEAGUE

Ντάνιελ Χάκετ, ο αντικαταστάτης του Λίο Βέστερμαν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ντάνιελ Χάκετ, ο αντικαταστάτης του Λίο Βέστερμαν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας
AP Photo/Lefteris Pitarakis AP PHOTO/LEFTERIS PITARAKIS

O Λίο Βέστερμαν δεν θα συνεχίσει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Δημήτρης Ιτούδης όμως βρήκε τον αντικαταστάτη του που δεν είναι άλλος από τον Ντάνιελ Χάκετ της Μπάμπεργκ.

Μπορεί να μην είναι ελεύθερος, μπορεί να έχει συμβόλαιο σε ισχύ για έναν ακόμη χρόνο με την Μπάμπεργκ, από τη στιγμή όμως που οι Γερμανοί έμειναν εκτός EuroLeague, ο Ντάνιελ Χάκετ έχει το δικαίωμα να αποχωρήσει από την ομάδα και να αναζητήσει τον νέο σταθμό της καριέρας του αρκεί φυσικά ο σύλλογος στον οποίο θα μετακομίσει να είναι μέλος της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο 30χρονος guard δεν είχε σκοπό να συνεχίσει στη Γερμανία κι έτσι συμφώνησε να υπογράψει διετές συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στην οποία θα πάρει τον ρόλο του backup οργανωτή, αυτόν που είχε δηλαδή ο ταλαιπωρημένος από προβλήματα τραυματισμών Λίο Βέστερμαν που με τη σειρά του ψάχνει την επόμενη ομάδα του. Τη σεζόν 2017/18 ο Χάκετ (που έπαιξε στον Ολυμπιακό την διετία 2015-2017) είχε 9.6 πόντους με 58.2% στα δίποντα, 36.9% στα τρίποντα και 80.8% στις βολές, μαζί με 2.7 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ ανά 24 λεπτά συμμετοχής σε 26 αγώνες της κανονικής περιόδου της EuroLeague.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα πληρώσει ένα εξαψήφιο ποσό για να τον αποκτήσει από την Μπάμπεργκ και θα γίνει η όγδοη ομάδα της καριέρας του μετά την Μπένετον Τρεβίζο, την Σκαβολίνι Πέζαρο, την Μοντεπάσκι Σιένα, την Αρμάνι Μιλάνο, τον Ολυμπιακό και τον γερμανικό σύλλογο που θα συμμετάσχει την ερχόμενη χρονιά στο Basketball Champions League.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ