EUROLEAGUE

Ο Κόρι Χίγκινς αποχαιρέτησε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ο Κόρι Χίγκινς αποχαιρέτησε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

"Εκλεισε ο κύκλος μου στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αποχαιρέτησα τους πάντες" δήλωσε το βράδυ της Δευτέρας (10/6) ο Κόρι Χίγκινς που μετακομίζει όπως όλα δείχνουν στη Βαρκελώνη.

Μετά από τέσσερα μαγικά χρόνια στη Μόσχα, ο Κόρι Χίγκινς αποχαιρέτησε το βράδυ της Δευτέρας (10/6) την ΤΣΣΚΑ στην οποία πέρασε την πιο όμορφη περίοδο της ζωής και της καριέρας του. Ο 30χρονος Αμερικανός γκαρντ κατέκτησε δύο φορές την EuroLeague (2016 και 2019), τέσσερις φορές την VTB League (2016, 2017, 2018, 2019) και πλέον ετοιμάζεται να μετακομίσει στη Βαρκελώνη καθώς όπως έχει αποκαλυφθεί εδώ και αρκετές εβδομάδες έχει συμφωνήσει με τη Μπαρτσελόνα του Σβέτισλαβ Πέσιτς για πολυετές συμβόλαιο.

Ο Χίγκινς είχε φέτος, στην πιο παραγωγική χρονιά του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, 14.9 πόντους από 49.3% στο δίποντο, 49% στο τρίποντο και 89.7% στις βολές, μαζί με 2.2 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ και μόλις 1.3 λάθη ανά 25:25 λεπτά σε 32 αγώνες της EuroLeague. Ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας του στη διάρκεια της χρονιάς, με πολλές μεγάλες εμφανίσεις, με κρίσιμα σουτ και γενικά με ηγετική παρουσία υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ιτούδη που τον πήρε από την Γκαζιαντέπ και τον έκανε έναν εκ των κορυφαίων σούτινγκ γκαρντ της Ευρώπης.

" Αυτό το κεφάλαιο έκλεισε. Επιβεβαιώνω πως αποχωρώ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αγκάλιασα και τον πρόεδρο και τους συμπαίκτες μου και τους αποχαιρέτησα" δήλωσε ο Χίγκινς μετά από την "σκούπα" επί της Χίμκι .

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ