EUROLEAGUE

Ο ρέκορντμαν Ιτούδης δάκρυσε και αποθέωσε τον Κάιλ Χάινς

Ο ρέκορντμαν Ιτούδης δάκρυσε και αποθέωσε τον Κάιλ Χάινς

Δύο τρόπαια EuroLeague σαν head coach και επτά συνολικά μετράει ο Δημήτρης Ιτούδης, που ξέσπασε στην αγκαλιά του Αντρέι Βατούτιν και έκανε εκπληκτικές δηλώσεις για τον Κάιλ Χάινς. (VIDEO)

Πρώτος Έλληνας προπονητής με δύο τρόπαια EuroLeague έγινε το βράδυ της Κυριακής (19/5) ο Δημήτρης Ιτούδης. Ο έμπειρος τεχνικός πάτησε στην κορυφή της Ευρώπης για έβδομη φορά, αν προσθέσει κανείς και τους πέντε τίτλους που έχει πανηγυρίσει ως assistant coach στον Παναθηναϊκό, στο πλευρό του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Ο Ιτούδης ξέσπασε στο φινάλε, δάκρυσε και αγκάλιασε τον Αντρέι Βατούτιν που ήταν επίσης συγκινημένος, πριν κάνει τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα με τον Κάιλ Χάινς να βρίσκεται στο πλευρό του: " Ο λόγος που πήραμε το τρόπαιο είναι αυτός ο τύπος αριστερά μου. Είναι θρύλος. Ο τρόπος που συμπεριφέρεται στα αποδυτήρια, αντιπροσωπεύει ότι εκπροσωπεί αυτή η ομάδα" είπε ο Έλληνας coach και πρόσθεσε: " Είναι το αριστερό το δεξί μου χέρι το στομάχι και η καρδιά μου. Εχω πολλά να πω, αλλά ας εστιάσουμε σε αυτόν. Είναι έτοιμος να γίνει προπονητης. Μετά τη νίκη επί της Μπασκόνια είπε ότι θα επιστρέψουμε και θα τα κερδίσουμε όλα".

Δείτε το βίντεο από τις δηλώσεις του Δημήτρη Ιτούδη για τον Κάιλ Χάινς.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ