ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, οι τελευταίες ομάδες που κράτησαν την ΤΣΣΚΑ κάτω από τους 70 πόντους στην έδρα της

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, οι τελευταίες ομάδες που κράτησαν την ΤΣΣΚΑ κάτω από τους 70 πόντους στην έδρα της

Ο Ολυμπιακός κράτησε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας κάτω από τους 70 πόντους μέσα στο "σπίτι" της, ενώ το ίδιο είχε πράξει και ο Παναθηναϊκός πριν από 2.892 ημέρες.

Ο Ολυμπιακός στην 5η "στροφή" της EuroLeague πάλεψε απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας , η οποία, όμως, τον λύγισε με 69-65. Η "ομάδα του στρατού" μάλιστα έπειτα από 2.892 ημέρες δεν κατάφερε να σημειώσει περισσότερους από 70 πόντους μέσα στην έδρα της. Τελευταία φορά που είχε συμβεί κάτι ανάλογο ήταν την σεζόν 2010/11, όταν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό .

Οι πράσινοι στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής κανονικής διάρκειας της σεζόν 2010/11 "άλωσαν" με 72-68 το "USH CSKA" που χρησιμοποιούσε ως έδρα η "αρκούδα". Ο Ολυμπιακός ύστερα από 2.892 ημέρες κράτησε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας - αυτή την φορά στη Megasport Arena - κάτω από τους 70 πόντους, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Η τελευταία φορά που η ρωσική ομάδα πήρε τη νίκη έχοντας σημειώσει λιγότερους από 70 πόντους ήταν στις 10 Νοεμβρίου του 2010, όταν επικράτησε με 65-55 της Ολίμπια Λιουμπλιάνας.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2.913 ημέρες μετά την επικράτησή της απέναντι στην Ολίμπια Λιουμπλιάνας πήρε και πάλι τη νίκη παρά το γεγονός πως ως γηπεδούχος δεν έσπασε το φράγμα των 70 πόντων.

Φυσικά όλο αυτό το διάστημα υπήρξαν και άλλες αναμετρήσεις, στις οποίες η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν ξεπέρασε τους 70 πόντους, αλλά αυτές έγιναν ήταν μακριά από το... σπίτι της, είτε σε ουδέτερη έδρα.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ