EUROLEAGUE

Ροντρίγκεθ: "Περιμένω να μιλήσω με την ΤΣΣΚΑ για να αποφασίσω"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CSKA MOSCOW / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CSKA MOSCOW / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ερωτηματικό αποτελεί το μέλλον του Σέρχιο Ροντρίγκεθ, καθώς παρα το συμβόλαιο που έχει με την ΤΣΣΚΑ, δεν είναι δεδομένο πως θα παραμείνει στη Μόσχα.

Με 10.2 πόντους κατά μέσο όρο, 39.2% στα τρίποντα και 4.5 ασίστ ανά παιχνίδι, ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ βοήθησε φέτος την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να φτάσει στην κορυφή της EuroLeague. Στα highlights του Ισπανού γκαρντ (33 ετών, 1.91 μέτρα) οι 23 πόντοι που πέτυχε στον ημιτελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης, σε μία γενικά πολύ καλή χρονιά τόσο για τον ίδιο, όσο και για την "Αρκούδα".

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ έχει συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ωστόσο υπάρχει option και στη μεριά του παίκτη και στον σύλλογο. Συνεπώς, μόνο δεδομένη δεν θεωρείται η παραμονή του στην ομάδα. Η ΤΣΣΚΑ έχει δώσει μερικές ημέρες στον Ισπανό για να σκεφτεί το μέλλον του κι ο ίδιος σε συνέντευξη του τόνισε: " Υπάρχει μία νέα κατάσταση στην καριέρα μου. Κι εγώ αλλά κι η ΤΣΣΚΑ έχουμε option για να "σπάσουμε" το συμβόλαιο. Η ομάδα μου έδωσε μερικές ημέρες να σκεφτώ για την επόμενη χρονιά. Ο Ντε Κολό και ο Χίγκινς, δύο πολύ σημαντικοί παίκτες για την ομάδα, έφυγαν. Εγώ περιμένω να μιλήσω με την ομάδα. Θέλω να δω το πλάνο τους, να εξετάσω τις επιλογές μου, κι έπειτα θα αποφασίσω το καλύτερο για μένα και την οικογένειά μου ".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ