EUROLEAGUE

Στο στόχαστρο μισής ντουζίνας ομάδων ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ

Moscow's Sergio Rodriguez, left, passes Madrid's Facundo Campazzo during the Euroleague Final Four semifinal basketball match between CSKA Moscow and Real Madrid at the Fernando Buesa Arena in Vitoria, Spain, Friday, May 17, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Moscow's Sergio Rodriguez, left, passes Madrid's Facundo Campazzo during the Euroleague Final Four semifinal basketball match between CSKA Moscow and Real Madrid at the Fernando Buesa Arena in Vitoria, Spain, Friday, May 17, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Ενα από τα πιο ελκυστικά ονόματα της ευρωπαϊκής αγοράς είναι ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ, που αποχωρεί από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ψάχνει την επόμενη μπασκετική του στέγη.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητεί ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ, που αποχαιρετά την ΤΣΣΚΑ Μόσχας γνωρίζοντας ότι δεν θα δυσκολευθεί να βρει ένα καλό συμβόλαιο στο κορυφαίο επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ο 33χρονος πόιντ γκαρντ είχε τη σεζόν 2018/19 μέσους όρους 10.2 πόντων από 45.8% στο δίποντο, 39.2% στο τρίποντο και 87.8% στις βολές, μαζί με 1.5 ριμπάουντ και 4.5 ασίστ ανά 21:51 συμμετοχής σε 35 αγώνες της EuroLeague, με αποτέλεσμα να βοηθήσει την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη να φτάσει στην κορυφή.

Ο Ροντρίγκεθ είναι άσος που μπορεί να κάνει τη διαφορά με την έφεσή του στο σκοράρισμα και τη δημιουργία, αν και χρειάζεται μια καλή διαχείριση στη σεζόν ώστε να είναι αποδοτικός. Στα 33 του έχει μερικά καλά χρόνια μπροστά του, με ομάδες της Ισπανίας (Βαλένθια - Ουνικάχα Μάλαγα) να τον έχουν στο στόχαστρό τους, όπως και μερικοί ακόμη σύλλογοι της EuroLeague. Λέγεται πως για τον Ισπανό ρώτησαν και οι δύο ελληνικές ομάδες, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, όμως το κασέ του φαίνεται πως ξεπερνάει τα δύο εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ποσό πολύ υψηλό για τα δεδομένα των αιωνίων.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ