EUROLEAGUE

Στρέλνιεκς: "Εχω συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ, δεν είναι απλό να με αφήσει ελεύθερο"

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς σε αγώνα Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ την σεζόν 2019/20
Ο Γιάνις Στρέλνιεκς σε αγώνα Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ την σεζόν 2019/20 EUROKINISSI

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς δήλωσε ότι δεν ανησυχεί από τις πληροφορίες που αναφέρουν ότι η ΤΣΣΚΑ θα λύσει το συμβόλαιό του, αφού έχει συμβόλαιο σε ισχύ.

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς βρίσκεται στην Λετονία μετά την διακοπή της σεζόν λόγω του κορονοϊού. Οι πληροφορίες θέλουν την ΤΣΣΚΑ να σκέφτεται την λύση της μεταξύ τους συνεργασίας. Ο ίδιος ωστόσο ξεκαθαρίζει ότι δεν ανησυχεί.

Μιλώντας στην λετονική ιστοσελίδα "Talsu Vestis", ο Λετονός γκαρντ ήταν όσο πιο ξεκάθαρος μπορούσε.

" Όλα αυτά που ακούγονται είναι φήμες. Δεν ξέρω από πού βαίνουν αυτά τα νέα" δήλωσε αρχικά ο Στρέλνιεκς, για να προσθέσει: "Ποτέ δε μπορείς να ξέρεις, μπορεί να είναι αληθινές, αλλά δεν ξέρω αν αυτό θα είναι καλό για την ΤΣΣΚΑ αυτό, επειδή έχω συμβόλαιο σε ισχύ. Δε μπορεί απλώς να με αφήσει ελεύθερο και να λύσει το συμβόλαιό μου. Αν είναι αλήθεια, τότε φαντάζομαι ότι σύντομα θα έχω νεότερα".

Αναφερόμενος στο αν αγχώνεται για το τι θα κάνει αν τελικά η ΤΣΣΚΑ λύσει το συμβόλαιό του, τόνισε: " Δεν χρειάζεται να το σκεφτώ αυτό. Αυτή είναι δουλειά του μάνατζέρ μου. Νομίζω ότι έχω δείξει στην καριέρα μου στην Ευρώπη ότι δεν έχω δυσκολία να βρω δουλειά".

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό: " Ο Ολυμπιακός είναι ένας σπουδαίος οργανισμός, ωστόσο με την ΤΣΣΚΑ έκανα το βήμα παραπάνω στην καριέρα μου. Μου λείπει η Αθήνα, μου άρεσε εκεί. Δεν πήγε όπως ήθελα. Στην πρώτη χρονιά αποκλειστήκαμε στα playoffs, ενώ στην δεύτερη είχα έναν τραυματισμό και δεν έπαιξα στο υπόλοιπο της σεζόν".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ