EUROLEAGUE

Τέλος και επίσημα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Βέστερμαν

Τέλος και επίσημα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Βέστερμαν

Ο Λίο Βέστερμαν αποτελεί παρελθόν και τυπικά από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία έχει βρει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Ντάνιελ Χάκετ. Τι δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης....

Σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του βρίσκεται κι επισήμως ο Λίο Βέστερμαν, καθώς η ΤΣΣΚΑ Μόσχας προέβη στην αποδέσμευσή του.

Ο 26χρονος Γάλλος γκαρντ το καλοκαίρι του 2017 μετακόμισε στη Μόσχα για λογαριασμό της "ομάδας του στρατού", η οποία - όπως αναμενόταν - τον άφησε ελεύθερο κάνοντας opt out από το συμβόλαιό του για τη νέα σεζόν.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία έχει βρει τον αντικαταστάτη του Λίο Βέστερμαν στο πρόσωπο του Ντάνιελ Χάκετ , αποχαιρέτησε τον Γάλλο γκαρντ ανακοινώνοντας κι επίσημα το... διαζύγιό της μαζί του, ενώ δεν παρέλειψε να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του.

Ο Δημήτρης Ιτούδης αναφερόμενος στον Λίο Βέστερμαν τόνισε πως "σέβομαι πάρα πολύ τον Λίο, τόσο ως άνθρωπο όσο και ως αθλητή. Ήταν ένας μαχητής στο γήπεδο. Δυστυχώς τον τελευταίο χρόνο ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, οι οποίοι δεν του επέτρεψαν να παίξει στο επίπεδο που μπορεί. Ο Λίο με την εργατικότητά του, την αφοσίωσή του και την επιθυμία του να παίζει για την ΤΣΣΚΑ αποτελούσε πάντα πηγή έμπνευσης για τους γύρω του. Του εύχομαι τα καλύτερα για τη νέα σεζόν. Θέλω να επιστρέψει υγιής και δυνατός".

O Βέστερμαν την σεζόν 2017-18 μέτρησε 17 συμμετοχές στην EuroLeague και είχε μέσο όρο 4,6 πόντους, 1,2 ριμπάουντ, 1,9 ασίστ, 0,4 κλεψίματα και 0,8 λάθη.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ