EUROLEAGUE

Το "χρυσό" συμβόλαιο του Δημήτρη Ιτούδη στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CSKA MOSCOW / ΙΤΟΥΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CSKA MOSCOW / ΙΤΟΥΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αποδοχές 4.000.000 δολαρίων θα έχει ο Δημήτρης Ιτούδης στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την επόμενη διετία, με αποτέλεσμα να γίνει ο δεύτερος πιο καλοπληρωμένος προπονητής της Ευρώπης.

Μια πενταετία στη Μόσχα, ήταν αρκετή για να καθιερώσει τον Δημήτρη Ιτούδη στην elite των Ευρωπαίων προπονητών. Με δύο τρόπαια EuroLeague, με τέσσερις κατακτήσεις της VTB League και με την πέμπτη να βρίσκεται προ των πυλών, με τρία βραβεία κορυφαίου coach στη συγκεκριμένη λίγκα και με δεκάδες θριάμβους, ο 49χρονος τεχνικός επιβραβεύθηκε την Τρίτη (4/6) με διετή επέκταση που τον καθιστά δεύτερο πιο καλοπληρωμένο σε όλη την Ευρώπη και μακράν του δεύτερου πιο καλοπληρωμένο Έλληνα.

Η συμφωνία του Ιτούδη με τον Αντρέι Βατούτιν, τους παράγοντες και τους χορηγούς της Πρωταθλήτριας Ευρώπης φτάνει τα 4.000.000 δολάρια έως το καλοκαίρι του 2021. Με ετήσιες αποδοχές 2.000.000 δολαρίων, ο έμπειρος προπονητής θα καλύπτει τους μισθούς των συνεργατών του, όπως συμβαίνει και με τον κορυφαίο όλων στα μέρη μας, τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Οι αποδοχές του προπονητή της Φενέρμπαχτσε φτάνουν τα 2.500.000 δολάρια ετησίως, από τα οποία ο Σέρβος πληρώνει τους ανθρώπους που βρίσκονται στο επιτελείο της τουρκικής ομάδας.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ