EUROLEAGUE

ΤΣΣΚΑ: Άφησε ελεύθερο τον Βοροντσέβιτς

ΤΣΣΚΑ: Άφησε ελεύθερο τον Βοροντσέβιτς
EUROKINISSI

Η ΤΣΣΚΑ ανακοίνωσε ότι χώρισαν οι δρόμοι της με τον Αντρέι Βοροντσέβιτς, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα έπειτα από 14 χρόνια κοινής πορείας με την ρωσική ομάδα.

Ο Αντρέι Βοροντσέβιτς αποτελεί παρελθόν από την ΤΣΣΚΑ, προς επιβεβαίωση των πληροφοριών που είχαν κυκλοφορήσει τις τελευταίες εβδομάδες και ανέφεραν ότι οι δρόμοι των δύο πλευρών θα χώριζαν.

Με ανακοίνωσή της η ΤΣΣΚΑ γνωστοποίησε το "διαζύγιο", βάζοντας τέλος σε μία κοινή πορεία που ξεκίνησε το 2006 και κράτησε μέχρι και την φετινή σεζόν.

Στο διάστημα της παρουσίας του στην ΤΣΣΚΑ ο Βοροντσέβιτς κατέκτησε μεταξύ άλλων τρεις φορές την EuroLeague και 10 φορές το πρωτάθλημα στην VTB League. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν έγινε ο παίκτης που περίμεναν στην Ρωσία, ωστόσο αποτελούσε σταθερά σημείο αναφοράς στην ΤΣΣΚΑ, διατελώντας και αρχηγός της για μία περίοδο.

Την φετινή σεζόν ο Βοροντσέβιτς είχε 6.6 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ μέσο όρο σε 17 λεπτά συμμετοχής στην VTB League και 3.6 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ μέσο όρο σε 13 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ