EUROLEAGUE

ΤΣΣΚΑ: Ανακοίνωσε τον Στρέλνιεκς

ΤΣΣΚΑ: Ανακοίνωσε τον Στρέλνιεκς
EUROKINISSI

Παίκτης της ΤΣΣΚΑ είναι και επίσημα πλέον ο Γιάνις Στρέλνιεκς, με την ρωσική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτησή του με συμβόλαιο δύο χρόνων.

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς είναι πλέον παίκτης της ΤΣΣΚΑ. Η ρωσική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτησή του με συμβόλαιο δύο χρόνων, κάτι που σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί πλέον και επίσημα να στραφεί σε άλλες λύσεις για να καλύψει τις θέσεις των γκαρντ του.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Λετονό είχαν παγώσει τις τελευταίες ημέρες, με τους "πράσινους" να έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον παίκτη, αλλά να διαπιστώνουν στην συνέχεια ότι ο λόγος που συνέβη αυτό ήταν το γεγονός ότι τον Στρέλνιεκς προσέγγισε η ΤΣΣΚΑ, με αποτέλεσμα να εξετάσουν έκτοτε τις επιλογές τους, με μία από αυτές να είναι ο Τζίμερ Φριντέτ.

Ο Στρέλνιεκς αποτελεί την τρίτη μεταγραφή της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη ενόψει της σεζόν 2019/20, καθώς είχαν προηγηθεί αυτές των Γιοχάνες Βότιμαν και Νταρούν Χίλιαρντ, με την ΤΣΣΚΑ να έχει ακόμα ανακοινώσει την ανανέωση των συμβολαίων των Γουίλ Κλάιμπερν, Κάιλ Χάινς, Ντάνιελ Χάκετ και Σεμέν Αντόνοφ.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ