EUROLEAGUE

ΤΣΣΚΑ: Ανανέωσε μέχρι το 2022 ο Χάκετ

ΤΣΣΚΑ: Ανανέωσε μέχρι το 2022 ο Χάκετ

Παίκτης της ΤΣΣΚΑ θα είναι -και- για τα επόμενα δύο χρόνια ο Ντάνιελ Χάκετ, με τη ρωσική ομάδα να επεκτείνει το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Κάτοικος Μόσχας θα παραμείνει ο Ντάνιελ Χάκετ για τα επόμενα δύο -και πλέον- χρόνια! Η ΤΣΣΚΑ θέλησε να ανταμείψει τον 32χρονο γκαρντ για την πορεία του στην ομάδα από πέρυσι (όταν και υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο), επεκτείνοντας το συμβόλαιό του, το οποίο πλέον θα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Ο Χάκετ έχει φέτος 20 συμμετοχές στη EuroLeague με τη ρωσική ομάδα, μετρώντας 7,5 πόντους, 2,8 ασίστ και 2,5 ριμπάουντ και 1,1 κλεψίματα κατά μέσο όρο. Μετά την ανανέωση του συμβολαίου, ο έμπειρος γκαρντ δήλωσε: "Από τότε που ήρθα στην ΤΣΣΚΑ, τον Αύγουστο του 2018, συνειδητοποίησα τι σημαίνει να είσαι μέλος αυτής της οικογένειας. Το επίπεδο του οργανισμού και η κουλτούρα νικητή που είναι είναι απλά μερικά από τα πολλά ξεχωριστά πραγματα που κάνουν αυτή την ομάδα μία από τις καλύτερες στον κόσμο.

Σας ευχαριστώ που με δεχτήκατε γι' αυτό που είμαι και που με βοηθήσατε να γίνω καλύτερος παίκτες και καλύτεριος άνθρωπος. Σας ευχαριστώ για την αφοσίωση και την εμπιστοσύνη. Ανυπομονώ να βελτιωθώ, τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου και να μοχθήσουμε για νίκες και τρόπαια. Ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους μας επίσης για την υποστήριξη στις καλές και κακές ημέρες".

Photo Credits: CSKA Moscow Twitter

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ