EUROLEAGUE

ΤΣΣΚΑ: Αποδυναμώθηκε λόγω κορονοϊού το Gomelsky Cup, θα γίνει με ρωσικές ομάδες

ΤΣΣΚΑ: Αποδυναμώθηκε λόγω κορονοϊού το Gomelsky Cup, θα γίνει με ρωσικές ομάδες
CSKA MOSCOW / TWITTER

Ο κορονοϊός έπληξε το επίπεδο του φετινού Gomelsky Cup, αφού μετά τον Παναθηναϊκό αρνήθηκαν να συμμετάσχουν και οι Ούνικς και Ερυθρός Αστέρας. Στις θέσεις τους οι Πάρμα, MBA Μόσχας και η δεύτερη ομάδα της "ομάδας του στρατού".

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε ότι το 13ο Gomelsky Cup θα διοργανωθεί κανονικά ωστόσο αυτό θα γίνει με σημαντικές αλλαγές, καθώς Ούνικς Καζάν και Ερυθρός Αστέρας δεν θα πάνε στην Μόσχα, λόγω κορονοϊού. Αντί αυτών στην θέση τους θα είναι η Πάρμα, η MBA Μόσχας και η δεύτερη ομάδα της ΤΣΣΚΑ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός ήταν στην λίστα με τους αρχικούς συμμετέχοντες του τουρνουά, ωστόσο απέσυρε την συμμετοχή του λόγω του κορονοϊού και αντικαταστάθηκε από την Ούνικς, που τελικά ούτε αυτή θα δώσει το "παρών". Εκτός είχε μείνει και η Λοκομοτίβ Κουμπάν λόγω των θετικών κρουσμάτων. Το τουρνουά θα διεξαχθεί το διήμερο 17-18 Σεπτεμβρίου.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας προσπάθησε να φέρει πιο δυνατούς αντιπάλους, ωστόσο δεδομένου ότι οι ομάδες ανακοίνωσαν τελευταία στιγμή τις προθέσεις τους αυτό δεν ήταν δυνατόν. Ο λόγος είναι ότι για να εισέλθει ένας ξένος πολίτης στην Ρωσία πρέπει πρώτα να βγάλει βίζα, με την διαδικασία να είναι χρονοβόρα, κάτι που σήμαινε ότι αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες δεν προλάβαιναν να δώσουν το παρών, ακόμα και αν το ήθελαν.

Photo Credits: CSKA Moscow / Twitter

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ