EUROLEAGUE

ΤΣΣΚΑ: Επίσημα χείλη μίλησαν για τη... μάχη απόκτησης του Σενγκέλια

EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κινεί τις διαδικασίες για την απόκτηση του Τόρνικε Σενγκέλια, σε μια πολύ δύσκολη υπόθεση, όπως επιβεβαίωσε αξιωματούχος της ρωσικής ομάδας.

Παρά την αναπάντεχη απώλεια του Κάιλ Χάινς, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δείχνει διάθεση και... ικανότητα να ενισχυθεί τόσο εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, που η απουσία του 34χρονου σέντερ δεν θα μοιάζει ικανή να την βγάλει εκτός πορείας στην EuroLeague. Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Μάικ Τζέιμς και την απόκτηση του Νίκολα Μιλουτίνοβ, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έχει κυκλώσει το όνομα του Τόρνικε Σενγκέλια προκειμένου να ολοκληρώσει με ιδανικό τρόπο τη στελέχωση της front line.

Το γεγονός επιβεβαίωσε στέλεχος της "αρκούδας" στο Izvestia, εξηγώντας το πώς έχει η κατάσταση τη δεδομένη χρονική στιγμή. " Η ΤΣΣΚΑ ενδιαφέρεται για τον Τόρνικε, αλλά είναι πολύ νωρίς να πούμε ότι υπάρχει ήδη συμφωνία για το συμβόλαιο" ανέφερε χαρακτηριστικά η ανώνυμη πηγή που επικαλείται η έγκυρη ρωσική ιστοσελίδα.

Δεδομένου βέβαια ότι σήμερα, Τετάρτη 17 Ιουνίου, γίνεται η επανεκκίνηση της Liga Endesa, ακόμη κι αν προκύψει οριστική συμφωνία για το buy out και το συμβόλαιο του πολύπειρου φόργουορντ, δεν προβλέπεται να ανακοινωθεί άμεσα. Όπως συμβαίνει (και) με την περίπτωση του Νικ Καλάθη, ο οποίος έχει συμφωνήσει εδώ και τρεις εβδομάδες με την Μπαρτσελόνα, αλλά... κάνει υπομονή έως ότου ανακοινωθεί από τους μπλαουγκράνα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ