EUROLEAGUE

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ανακοίνωσε τον Μάικ Τζέιμς

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ανακοίνωσε τον Μάικ Τζέιμς

Ο Μάικ Τζέιμς είναι επίσημα παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώτου σκόρερ της περσινής σεζόν στην EuroLeague.

Ο πρώτος σκόρερ της EuroLeague θα αγωνίζεται στην πρωταθλήτρια Ευρώπης την επόμενη σεζόν. Λίγες εβδομάδες μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Ολίμπια Μιλάνο , ο Μάικ Τζέιμς βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ανακοινώθηκε σήμερα (12/8) από την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Την προηγούμενη χρονιά ο 28χρονος Αμερικανός γκαρντ είχε 19,8 πόντους κατά μέσο όρο στην EuroLeague με την φανέλα της Ολίμπια Μιλάνο, ενώ ήταν ακόμα και ο δεύτερος καλύτερος πασέρ της διοργάνωσης με 6,4 ασίστ ανά αγώνα. Ο Τζέιμς ήταν επίσης 1ος σε εύστοχα τρίποντα (70), εύστοχα σουτ (189), εύστοχες βολές (147), κερδισμένα φάουλ (151), χρόνο συμμετοχής (1018 λεπτά) και 3ος σε κλεψίματα (39). Ψηφίστηκε στην καλύτερη πεντάδα της κανονικής περιόδου.

ΙΤΟΥΔΗΣ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

" Ο Μάικ είναι πολύ ταλαντούχος παίκτης, που μπορεί να σκοράρει και να ανοίξει σουτ για τους συμπαίκτες του. Όλα αυτά τα χρόνια απέδειξε ότι μπορεί να σκοράρει, πρέπει όμως να προσαρμοστεί και στο σύστημά μας. Έχει δεσμευτεί να το κάνει στις συζητήσεις που είχαμε και είναι έτοιμος", δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης στην σχετική ανακοίνωση.

" Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω σε μία ομάδα με νοοτροπία νικητή και μεγάλες προσδοκίες. Είναι τιμή μου που ο κόουτς Ιτούδης με επέλεξε και με άφησε να έρθω σε μία ομάδα που κατέκτησε την EuroLeague την περσινή χρονιά. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει με οποιονδήποτε τρόπο μπορώ", τόνισε από τη μεριά του ο Τζέιμς, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει το τρόπαιο των δύο εκατομμυρίων δολαρίων στο τουρνουά ΤΒΤ.

Ο Τζέιμς αποτελεί την 6η φετινή προσθήκη της ΤΣΣΚΑ μετά τους Ρον Μπέικερ, Γιοχάνες Βόιτμαν, Γιάνις Στρέλνιεκς, Κώστα Κουφό, Ντάρεν Χίλιαρντ και την ανανέωση των Σεμέν Αντόνοβ, Γουίλ Κλάιμπερν και Κάιλ Χάινς.

Διαβάστε όλες τις μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι από τις ομάδες της EuroLeague


Photo credits: Eurokinissi
TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ