EUROLEAGUE

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Άστεγη για τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Αρμάνι Μιλάνο

EUROLEAGUE / ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σε αναζήτηση έδρας βρίσκεται η ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και Αρμάνι Μιλάνο, καθώς τα δύο γήπεδα που χρησιμοποιεί είναι "πιασμένα" λόγω εκδηλώσεων εκείνο το διάστημα. Ακόμη κι εκτός Ρωσίας κοιτάζει ο Αντρέι Βατούτιν.

Σοβαρό πρόβλημα με το γήπεδο που χρησιμοποιεί για τους αγώνες της EuroLeague αντιμετωπίζει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας , τουλάχιστον σε ό,τι αφορά σε τρεις αγώνες της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα, οι Πρωταθλητές Ευρώπης γνωρίζουν ήδη ότι ο αγώνας με τη Φενέρμπαχτσε (στις 15 Νοεμβρίου) δεν πρόκειται να διεξαχθεί στη MegaSport Arena, η οποία είναι "πιασμένη" για εκείνη την περίοδο, αλλά στην παραδοσιακή έδρα τους, την USK CSKA.

Κι αυτό είναι το μικρότερο από τα προβλήματα -με το γήπεδο- που αντιμετωπίζει ο ρωσικός σύλλογος, αφού το μεγαλύτερο έχει να κάνει με τις αναμετρήσεις απέναντι σε Αρμάνι Μιλάνο (26 Δεκεμβρίου) και Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (3 Ιανουαρίου).

Μεγαλύτερο μάλιστα, δεδομένου ότι στην προκειμένη περίπτωση ούτε το δεύτερο γήπεδο είναι διαθέσιμο. Η είδηση έγινε γνωστή την Πέμπτη (22/8), με τον Αντρέι Βατούτιν να δηλώνει μάλιστα πως οι δύο αναμετρήσεις ενδεχομένως να γίνουν εκτός χώρας! Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας εξήγησε πως " δεν έχουμε πάρει ακόμη απόφαση για το πού θα παίξουμε τα εντός έδρας παιχνίδια με την Αρμάνι Μιλάνο και τον Παναθηναϊκό, δεδομένου ότι τόσο η MegaSport Arena όσο και η USK CSKA είναι "απασχολημένες" εκείνο το διάστημα".

Τόνισε μάλιστα πως " τον Ιούνιο ενημερώσαμε την EuroLeague πως εφόσον οριστούν αγώνες για εκείνες τις ημέρες, θα έχουμε πρόβλημα με το γήπεδο. Το πρόγραμμα βέβαια δεν είναι τόσο απλό να τροποποιηθεί, αφού υπάρχουν δεκαοχτώ ομάδες στη διοργάνωση. Δεν υπάρχει κάποιο ελεύθερο για αυτό το διάστημα, που να πληροί πάντα τις προϋποθέσεις που θέτει η διοργάνωση για τα παιχνίδια της".

Το μείζον μάλιστα είναι πως στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας εξετάζουν όλα τα σενάρια: " Αυτή την στιγμή δεν αποκλείουμε τίποτα, μπορεί να παίξουμε είτε σε άλλη πόλη στη Ρωσία, είτε ακόμη κι εκτός αυτής! Οπότε θα πω ότι περιμένουμε προτάσεις από άλλες πόλεις, εφόσον ενδιαφέρονται να μας φιλοξενήσουν".

Ο Αντρέι Βατούτιν προσδιόρισε μάλιστα πως " η βασική απαίτηση της EuroLeague έχει να κάνει με τη χωρητικότητα, που δεν μπορεί να είναι μικρότερη των 7.000 θέσεων. Θα προσπαθήσουμε να μην... φύγουμε από την ήπειρο για τους αγώνες με την Αρμάνι Μιλάνο και τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτή την ώρα κάθε επιλογή είναι πιθανή. Όπως και να έχει, η EuroLeague είναι αυτή που έχει τον τελευταίο λόγο, αφού θα πρέπει η ίδια να εγκρίνει όποιο γήπεδο επιλέξουμε εμείς".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ