Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν έχει καταφέρει να βρει λύση για το γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει για τα παιχνίδια με Αρμάνι Μιλάνο (28/12) και Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (3/1). Εξακολουθεί να είναι ορατό να διεξαχθούν οι δύο αγώνες εκτός των ρωσικών συνόρων!

Περίπου ένα μήνα μετά τη δημοσιοποίηση του γηπεδικού προβλήματος που έχει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τους αγώνες με Αρμάνι Μιλάνο (28 Δεκεμβρίου) και Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (3 Ιανουαρίου), δεν έχει βρεθεί λύση για το πού θα φιλοξενήσει τις δύο αναμετρήσεις.

ADVERTISING

Η EuroLeague εξήγησε στην TASS πως "έχουμε γνώση της δυσκολίας που υπάρχει για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες αναφορικά με το γήπεδο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας" για να προσθέσε πως "το μόνο που μπορεί να ειπωθεί προς το παρόν είναι πως τόσο η EuroLeague όσο κι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας συνεχίζουν να εξετάζουν πληθώρα επιλογών. Δεν υπάρχει deadline για την έρευση λύσης, όσο πιο σύντομα γίνει όμως, τόσο το καλύτερο".

Θυμίζουμε ότι η ρωσική ομάδα δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει ούτε τη MegaSport Arena ούτε την USK CSKA επειδή αμφότερα γήπεδα φιλοξενούν πολιτιστικές εκδηλώσεις εκείνη την περίοδο.

ADVERTISING

Photo Credits: Eurokinissi