EUROLEAGUE

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Δεν έχει βρει λύση για τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Αρμάνι Μιλάνο

EUROLEAGUE / ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν έχει καταφέρει να βρει λύση για το γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει για τα παιχνίδια με Αρμάνι Μιλάνο (28/12) και Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (3/1). Εξακολουθεί να είναι ορατό να διεξαχθούν οι δύο αγώνες εκτός των ρωσικών συνόρων!

Περίπου ένα μήνα μετά τη δημοσιοποίηση του γηπεδικού προβλήματος που έχει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τους αγώνες με Αρμάνι Μιλάνο (28 Δεκεμβρίου) και Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (3 Ιανουαρίου), δεν έχει βρεθεί λύση για το πού θα φιλοξενήσει τις δύο αναμετρήσεις.

Η EuroLeague εξήγησε στην TASS πως "έχουμε γνώση της δυσκολίας που υπάρχει για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες αναφορικά με το γήπεδο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας" για να προσθέσε πως " το μόνο που μπορεί να ειπωθεί προς το παρόν είναι πως τόσο η EuroLeague όσο κι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας συνεχίζουν να εξετάζουν πληθώρα επιλογών. Δεν υπάρχει deadline για την έρευση λύσης, όσο πιο σύντομα γίνει όμως, τόσο το καλύτερο".

Θυμίζουμε ότι η ρωσική ομάδα δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει ούτε τη MegaSport Arena ούτε την USK CSKA επειδή αμφότερα γήπεδα φιλοξενούν πολιτιστικές εκδηλώσεις εκείνη την περίοδο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ