EUROLEAGUE

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Προανήγγειλε νέες αποχωρήσεις ο Βατούτιν

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Προανήγγειλε νέες αποχωρήσεις ο Βατούτιν
CSKA MOSCOW

Λίγο μετά την κατάκτηση της VTB League, ο Κόρι Χίγκινς αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του. Φαίνεται, όμως, πως θα υπάρξουν αρκετές ακόμα αποχωρήσεις στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η χρονιά που ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες βρήκε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην κορυφή της Ευρώπης και στην πρώτη θέση της VTB League. Μία πολύ επιτυχημένη χρονιά για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, η οποία θα συνεχίσει με τον Έλληνα τεχνικό στο τιμόνι της.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, όμως, θα αλλάξουν πολλά. Ήδη ο Κόρι Χίγκινς αποτελεί παρελθόν, με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου, Αντρέι Βατούτιν να δηλώνει πως πολλοί από τους παίκτες δεν θα βρίσκονται στην ομάδα τη νέα σεζόν.

"Είναι κρίμα που στο τέλος αυτής της χρονιάς η συγκεκριμένη ομάδα θα πάψει να υπάρχει. Αλλά έτσι είναι η ζωή. Δεν θα δούμε πολλούς από τους παίκτες (σ.σ. τη νέα σεζόν). Θα πάμε διακοπές με μία μικρή πικρία. Ο Κόρι Χίγκινς είπε αντίο στους συμπαίκτες του την ώρα του αγώνα. Δεν είμαι εγώ αυτός που κάνει τις αλλαγές αλλά η ζωή. Θα κάνουμε την ομάδα ξανά ανταγωνιστική. Αλλά θέλει χρόνο και τύχη. Η αγορά πάντως έχει αρκετές επιλογές. Τώρα ας διασκεδάσουμε για τη νίκη", δήλωσε ο Βατούτιν.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ