EUROLEAGUE

ΤΣΣΚΑ: Τέλος στα σενάρια για Λιν, που προτιμάει το ΝΒΑ

Brooklyn Nets guard Jeremy Lin looks to pass the ball during the first half of the team's preseason NBA basketball game against the Miami Heat, Thursday, Oct. 5, 2017, in New York. (AP Photo/Kathy Willens)
Brooklyn Nets guard Jeremy Lin looks to pass the ball during the first half of the team's preseason NBA basketball game against the Miami Heat, Thursday, Oct. 5, 2017, in New York. (AP Photo/Kathy Willens) AP PHOTO/KATHY WILLENS

Ο Τζέρεμι Λιν θα συνεχίσει να ψάχνει ομάδα στο ΝΒΑ, κλείνοντας προσωρινά την πόρτα στην Ευρώπη και δη στην ΤΣΣΚΑ, που τον είχε στο στόχαστρο.

Λίγες ημέρες νωρίτερα ο Τζέρεμι Λιν εμφανίστηκε σε εύθραυστη ψυχολογική κατάσταση , μιλώντας στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Ταϊβάν, όπου είπε ότι έχει "πιάσει πάτο", επειδή δεν έχει βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Ο 30χρονος γκαρντ δεν παρεκκλίνει πάντως από την πορεία του, αν και απογοητευμένος. Θα συνεχίσει να ψάχνει ομάδα στο ΝΒΑ, σύμφωνα με τον Ιταλό ρεπόρτερ Εμιλιάνο Κάρκια.

Ο Λιν φέρεται λοιπόν να έκλεισε την πόρτα στην ΤΣΣΚΑ, η οποία τον είχε θέσει ως πρώτο στόχο της για την κάλυψη της θέσης του πόιντ γκαρντ, η οποία έχει κενά μετά τις αποχωρήσεις των Ντε Κολό, Ροντρίγκεθ. Παράλληλα, ο 30χρονος γκαρντ δεν ενδιαφέρεται να υπογράψει σε καμία άλλη ευρωπαϊκή ομάδα, τουλάχιστον " προς το παρόν", όπως αναφέρει ο Κάρκια.


Photo credits: AP Photo/Kathy Willens
TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ