EUROLEAGUE

Βατούτιν για Σαντ-Ρος: "Δεν έχουμε περιθώριο για ελιγμούς"

Βατούτιν για Σαντ-Ρος: "Δεν έχουμε περιθώριο για ελιγμούς"
CSKA MOSCOW

Ο Αντρέι Βατούτιν εξήγησε το σκεπτικό πίσω από την απόφαση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας να λύσει το συμβόλαιο του Χάουαρντ Σαντ-Ρος.

Το πρωί της Κυριακής 19 Ιουλίου, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε το "διαζύγιο" με τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος, σε μια υπόθεση που "τράβηξε" για αρκετές εβδομάδες. Παρότι -σε πρώτο χρόνο- ο Γιάνις Στρέλνιεκς ήταν ο επικρατέστερος για αποχώρηση, εν τέλει ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ ήταν αυτός που έφυγε από τον ρωσικό σύλλογο, ο οποίος έκανε χρήση του σχετικού όρου (opt out) που προβλεπόταν στη συμφωνία των δύο πλευρών.

Ο Αντρέι Βατούτιν εξήγησε το σκεπτικό πίσω από τη συγκεκριμένη απόφαση, τονίζοντας πως τα οικονομικά δεδομένα που διαμορφώθηκαν μετά την πανδημία έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο "διαζύγιο" αφού "δεν έχουμε περιθώριο για ελιγμούς".

Συγκεκριμένα, το αφεντικό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανέφερε πως "ήταν ακόμη μία επαγγελματική απόφαση. Προσπαθήσαμε πολύ για να βρούμε την οικονομική βοήθεια να κρατήσουμε τον Χάουαρντ στο ρόστερ, γιατί σε σύντομο χρονικό διάστημα απέδειξε ότι είναι σημαντικός παίκτης και ένας σπουδαίος συμπαίκτης. Δυστυχώς όμως, εξαιτίας της μείωσης του προϋπολογισμού και του οικονομικού προβλήματος που δημιούργησε η πανδημία, δεν έχουμε περιθώριο για ελιγμούς, εν προκειμένω δεν μπορούμε να επιτρέψουμε κάποιες έξτρα δαπάνες. Αφήνουμε ελεύθερο τον Χάουαρντ με λύπη, αλλά και ευγνωμοσύνη για τη βοήθεια που μας παρείχε την περσινή σεζόν".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ