EUROLEAGUE

Βατούτιν για Τεόντοσιτς: "Ίσως το μπάσκετ να μην είναι η προτεραιότητά του"

Los Angeles Clippers guard Milos Teodosic (4) brings the ball up court against the Indiana Pacers during the first half of an NBA basketball game in Indianapolis, Friday, March 23, 2018. (AP Photo/Michael Conroy)
AP Photo/Michael Conroy AP PHOTO/MICHAEL CONROY

Ο Αντρέι Βατούτιν δήλωσε πως από όσο γνωρίζει ο Μίλος Τεόντοσιτς σκέφτεται να μην συμφωνήσει με κάποια ομάδα της EuroLeague, εστιάζοντας ώστε να είναι έτοιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς έμεινε ελεύθερος από τους Κλίπερς πριν μερικές ημέρες , με αρκετές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες να κοιτάζουν προς την πλευρά του. Σύμφωνα όμως με τον Πρόεδρο της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν, ενδεχομένως όλοι αυτοί οι "μνηστήρες" να μην έχουν τύχη.

Μιλώντας σε ρωσικά ΜΜΕ, ο Πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ δήλωσε ότι είναι πολύ πιθανό ο Σέρβος γκαρντ να επιλέξει να ξεκουραστεί μέχρι το καλοκαίρι προκειμένου να είναι φρέσκος για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, αφήνοντας για λίγο το μπάσκετ σε δεύτερη μοίρα. Ο λόγος; Η αναμονή ενός παιδιού.

Συγκεκριμένα, ο Βατούτιν δήλωσε: " Ο Μίλος δεν έχει πάρει ακόμα απόφαση σχετικά με το αν θέλει να αγωνιστεί στην EuroLeague ή αν θα ξεκουράσει το σώμα του ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019. Η οικογένειά του περιμένει μία νέα προσθήκη, οπότε ίσως το μπάσκετ να μην είναι η προτεραιότητά του αυτή τη στιγμή".

AP Photo/Michael Conroy

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ