EUROLEAGUE

Βατούτιν: "Ο Ιτούδης έχει συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας"

Βατούτιν: "Ο Ιτούδης έχει συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας"
EUROKINISSI

Ο Αντρέι Βατούτιν αναφέρθηκε στο μέλλον του Δημήτρη Ιτούδη τονίζοντας πως ο Έλληνας προπονητής δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2019.

Ο Αντρέι Βατούτιν αναφέρθηκε στη συνέχιση της συνεργασίας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Δημήτρη Ιτούδη τονίζοντας πως οι δύο πλευρές δεσμεύονται με συμβόλαιο ως το τέλος της νέας σεζόν.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατέκτησε την VTB League, αλλά απέτυχε στην EuroLeague, καθώς παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών στο Final Four στο Βελιγράδι. Ο πρόεδρος της "ομάδας του στρατού", όμως, πήρε θέση για το μέλλον του 48χρονου προπονητή.

"Ο Δημήτρης Ιτούδης έχει συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν 2018-19", δήλωσε ο Ρώσος παράγοντας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα iz.ru, ενώ στην συνέχεια ρωτήθηκε για το αν έχει μιλήσει με τον Έλληνα κόουτς για το γεγονός ότι κατά την διάρκεια του Final Four ο Νάντο Ντε Κολό έπαιρνε τον λόγo στα τάιμ άουτ:

"Φυσικά κι έχουμε μιλήσει και παραπάνω από μία φορά. Δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες. Ελπίζω να καταλαβαίνετε πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να επηρεάσει τις σχέσεις των ανθρώπων που χτίζονται κατά την διάρκεια της σεζόν. Θα πω ένα πράγμα. Όταν ένας παίκτης μιλάει σε ένα τάιμ άουτ, δεν σημαίνει πως υποκαθιστά τον προπονητή. Οδηγεί την ομάδα. Τέτοιες ενέργειες χρειάζονται, όταν η ομάδα έχει περισσότερο ανάγκη μία ψυχολογική τόνωση από κάποια τακτική προσέγγιση. Ο Μίλος Τεόντοσιτς, όταν κατακτήσαμε τον τίτλο, έκανε κάτι ανάλογο".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ