EUROLEAGUE

Αναντολού Εφές: Ο Πίτερς φεύγει, οι Πλάις - Άντερσον - Σανλί συνεχίζουν

EUROLEAGUE / ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Αναντολού Εφές ήρθε σε συμφωνία με το Τιμπόρ Πλάις, Τζέιμς Άντερσον και Σερτάτς Σανλί για ανανέωση της συνεργασίας τους, την ώρα που ο Άλεκ Πίτερς αποχωρεί μετά από μόλις ένα χρόνο στην Κωνσταντινούπολη.

Σε συμφωνία με τρεις παίκτες για ανανέωση της συνεργασίας τους προχώρησε η Αναντολού Εφές, σύμφωνα με τον Ισμαέλ Σενιόλ του beIN Sports. Πρόκειται για τον Τζέιμς Άντερσον, τον Τιμπόρ Πλάις και τον Σερτάτς Σανλί, οι οποίοι έδωσαν τα χέρια με τη διοίκηση του τουρκικού συλλόγου για ανανέωση της συνεργασίας τους, διατηρώντας αναλλοίωτο σε μεγάλο βαθμό τον πάγκο του Εργκίν Αταμάν.

Πρόκειται για παίκτες που είχαν κατά βάση βοηθητικό ρόλο στο rotation, αν κι οι δύο πρώτοι ξεκινούσαν κατά βάση στην αρχική πεντάδα. Ο Τιμπόρ Πλάις βέβαια είδε τον χρόνο συμμετοχής του να αυξάνεται σημαντικά από ένα σημείο κι έπειτα, λόγω του τραυματισμού του Μπράιαν Ντάνστον, που τον κράτησε εκτός δράσης για περίπου τέσσερις μήνες.

Από την άλλη, η Αναντολού Εφές δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο του Άλεκ Πίτερς, το οποίο ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι. Ο 25χρονος φόργουορντ υπέγραψε πέρσι μονοετές συμβόλαιο με τον τουρκικό σύλλογο, δεν έπεισε όμως για την χρησιμότητά του στο έμψυχο δυναμικό του Εργκίν Αταμάν, έχοντας μικρό χρόνο συμμετοχής.

Με 4.2 πόντους και 2.1 ριμπάουντ ανά 13'42'' συμμετοχής στην EuroLeague απείχε αρκετά από το να θεωρηθεί σημαντικός για τους μπλε, οι οποίοι έδωσαν περισσότερες ευθύνες -ενόσω κυλούσε η σεζόν- στον Κρις Σίνγκλετον.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ