EUROLEAGUE

Αναντολού Εφές: Δεν θα πάει στο Κάουνας για το τουρνουά με τον Παναθηναϊκό

EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δεν θα συμμετάσχει στο τουρνουά του Κάουνας η Αναντολού Εφές, καθώς οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί εξαιτίας της πανδημίας δεν της επιτρέπουν να πάρει VISA για να μπει στη Λιθουανία.

Η πανδημία συνεχίζει να καλπάζει, ο κορονοϊός βρίσκεται παντού και όσο κι αν η EuroLeague είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για να δούμε μπάσκετ τη σεζόν 2020/21, τα προβλήματα συνεχίζονται. Η Αναντολού Εφές δεν θα ταξιδέψει στο Κάουνας για το τουρνουά στο οποίο θα συμμετάσχει και ο Παναθηναϊκός (μαζί με τη Ζάλγκιρις και την Αρμάνι Μιλάνο) το διήμερο 12 και 13 Σεπτεμβρίου, με αποτέλεσμα οι Λιθουανοί να αναζητούν αντικαταστάτρια ομάδα (Άλμπα Βερολίνου η πιθανότερη) για να καλύψουν το κενό του συλλόγου από την Κωνσταντινούπολη.

Οι Τούρκοι δεν μπορούν να ταξιδέψουν λόγω των περιορισμών που ισχύουν εξαιτίας του κορονοϊού, δεν μπορούν να πάρουν VISA για να μπουν στη Λιθουανία και αυτή φαίνεται πως είναι μόνο η αρχή μιας πολύ περίπλοκης κατάστασης που θα αντιμετωπίσουν οι ομάδες της EuroLeague πολλάκις στη διάρκεια της περιόδου.

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ