Ο Αντριάν Μοερμάν υποβλήθηκε σήμερα το πρωί (20/8) σε εγχείρηση και όπως ανακοίνωσε η Αναντολού Εφές, θα μείνει εκτός γηπέδων για τουλάχιστον τρεις μήνες.

Ο Αντριάν Μοερμάν δεν θα λείψει μόνο στην Εθνική Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας (31/8-15/9), αλλά και στην Αναντολού Εφές. Όπως ανακοίνωσε σήμερα (20/8) η τουρκική ομάδα, ο διεθνής Γάλλος πάουερ φόργουορντ υποβλήθηκε το πρωί σε εγχείρηση και το χρονικό διάστημα της αποθεραπείας του υπολογίζεται από τις 12 έως τις 14 εβδομάδες.

ADVERTISING

Αυτό σημαίνει ότι η επιστροφή του Μοερμάν στην δράση τοποθετείται χρονικά περί τα τέλη Νοεμβρίου έως τα μέσα Δεκεμβρίου, δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα στην Αναντολού Εφές. Η φιναλίστ του περσινού Final Four θα αναγκαστεί να παίξει τις πρώτες 10 έως 14 αγωνιστικές της EuroLeague χωρίς έναν από τους καλύτερους παίκτες της.

ADVERTISING

Ο Μοερμάν αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της Εθνικής Γαλλίας και την προηγούμενη εβδομάδα ενημέρωσε τον Βεσνάν Κολέ ότι δεν θα συνεχίσει στην προετοιμασία.


Photo credits: AP Photo/Alvaro Barrientos