ΜΠΑΣΚΕΤ

Αναντολού Εφές: Θέλει Τεόντοσιτς για να αφήσει Λάρκιν

Αναντολού Εφές: Θέλει Τεόντοσιτς για να αφήσει Λάρκιν
AP PHOTO/PHELAN M. EBENHAC

Το "kos" αποκάλυψε το ενδιαφέρον της Αναντολού Εφές για τον Μίλος Τεόντοσιτς και το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ πίσω από τον μεγάλο στόχο της τουρκικής ομάδας.

Ο Σέιν Λάρκιν θέλει να γυρίσει στο ΝΒΑ και για να συμβεί αυτό, η Εφές ετοιμάζει ένα deal που θα ταράξει τα δεδομένα στην EuroLeague. Διότι για να αποδεσμεύσει τον Αμερικανό, πρέπει να βρει κάποιον καλύτερο . Κι αυτός είναι ο Μίλος Τεόντοσιτς.

Το θέμα αποκάλυψε το σερβικό σάιτ "kos" που μάλιστα θεωρεί και δεδομένη την απόκτηση του Σέρβου γκαρντ από τους πάμπλουτους Τούρκους. Η αλήθεια όμως είναι ότι υπάρχει δρόμος ακόμα μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του Sport24.gr από την Τουρκία, η συζήτηση άνοιξε πριν από λίγες ώρες, όταν η Εφές ενημερώθηκε πως ο Λάρκιν έχει πρόταση από το ΝΒΑ και χρειαζόταν η συγκατάθεσή της για να αποχωρήσει. Ο Αταμάν ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να αφήσει την Εφές να αποδυναμωθεί και ότι βασική προϋπόθεση για να αποδεσμευτεί ο Αμερικανός είναι να βρεθεί αντικαταστάτης ισάξιος ή καλύτερός του.

Τότε ο ατζέντης του Λάρκιν εξήγησε πως άμεσα ο Τεόντοσιτς θα μείνει ελεύθερος από τους Λος Αντζελες Κλίπερς κι ετσι άνοιξε ο δρόμος για να προχωρήσει η διαδικασία.

Η Αναντολού Εφές πηγαίνει συνεπώς για το μεγάλο κόλπο ενόψει του δεύτερου γύρου της EuroLeague! Θα πρέπει απλά να κάνει υπομονή μερικές ημέρες. Αν πράγματι μείνει ελεύθερος ο Τεόντοσιτς, τότε θα μετακομίσει στην Τουρκία και θα πάρει τη θεση του Λαρκιν, ο οποίος θα επιστρέψει στο ΝΒΑ.

Ο Τεόντοσιτς δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να φύγει από το ΝΒΑ και να επιστρέψει στην Ευρώπη, από τη στιγμή που έχει τεθεί εκτός rotation στο Λ.Α. και ο χρόνος συμμετοχής του έχει περιοριστεί σημαντικά. Το "πρόβλημα" είναι ότι έχει και εγγυημένο συμβόλαιο ύψους 6,3 εκατομμυρίων δολαρίων για την τρέχουσα σεζόν, αλλα ίσως μέσα στην εβδομαδα να ξεκαθαρίσουν όλα.

Photo credits: AP Photo/Phelan M. Ebenhac

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ