EUROLEAGUE

Αναντολού Εφές: Το πάρτι του ΜVP Λάρκιν στη Βαρκελώνη

Αναντολού Εφές: Το πάρτι του ΜVP Λάρκιν στη Βαρκελώνη

Ο Σέιν Λάρκιν πήρε τον βραβείο του ΜVP των τρίτων αγώνων των playoffs της EuroLeague και οι διοργανωτές δημοσίευσαν ένα video με μερικά από τα κατορθώματα του 27χρονου γκαρντ της Αναντολού Εφές.

Η Αναντολού Εφές στον τρίτο παιχνίδι της προημιτελικής σειράς της EuroLeague ισοπέδωσε ( 102-68) στο Παλάου Μπλαουγκράνα την Μπαρτσελόνα έχοντας για κορυφαίο τον Σέιν Λάρκιν.

Ο Αμερικανός γκαρντ σε 23:43 συμμετοχής φόρτωσε με 30 πόντους το καλάθι των Καταλανών αστοχώντας μόλις σε ένα σουτ (5/5 δίποντα, 6/7 τρίποντα, 2/2 βολές), πήρε 3 ριμπάουντ, έδωσε 2 ασίστ, έκανε 1 κλέψιμο και υπέπεσε σε 2 λάθη, ενώ με τους 34 βαθμούς που συγκέντρωσε στο σύστημα αξιολόγησης, αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 3ης αγωνιστικής των playoffs. Αυτό είναι το δεύτερο βραβείο MVP που παίρνει ο Λάρκιν στην καριέρα του, ενώ είχε κατακτήσει και το πρώτο του "αγαλματίδιο" έπειτα από εμφάνιση που είχε πραγματοποιήσει απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Η EuroLeague μάλιστα δημοσίευσε ένα video που είναι αφιερωμένο στον Σέιν Λάρκιν, ο οποίος στα playoffs έχει μέσο όρο 20 πόντους και βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας.

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ