EUROLEAGUE

Αναντολού Εφές: Χωρίς Μπουμπουά κόντρα στην Άλμπα

Αναντολού Εφές: Χωρίς Μπουμπουά κόντρα στην Άλμπα
AP Photo/Alvaro Barrientos AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Η Αναντολού Εφές έκανε γνωστό ότι θα παραταχθεί χωρίς τον Ροντρίγκ Μπουμπουά στο σημερινό (11/10) παιχνίδι κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου για την 2η αγωνιστική της EuroLeague.

Με μία (ακόμα) σημαντική απουσία θα παραταχθεί η Αναντολού Εφές στον σημερινό (11/10) αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου (20:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 2η αγωνιστική της EuroLeague, αφού τέθηκε εκτός μάχης ο Ροντρίγκ Μπουμπουά.

Το μέγεθος του τραυματισμού του Γάλλου γκαρντ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, παρά μόνο ότι δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην Άλμπα, προσθέτοντας το όνομά του δίπλα σε αυτό του Αντριάν Μοερμάν, ο οποίος έχει τεθεί εκτός δράσης από τον Αύγουστο.

Σαν να μην έφτανε πάντως το θέμα του Μπουμπουά, η Αναντολού Εφές ενημέρωσε ότι υπάρχει και όριο στον χρόνο συμμετοχής του Σέιν Λάρκιν, ο οποίος ακόμα δεν είναι σίγουρο αν μπορεί να αγωνιστεί περισσότερο από 10 λεπτά. Κοινώς, θα πέσει ακόμα μεγαλύτερο βάρος στους ώμους των Βασίλιε Μίτσιτς, Κρούνοσλαβ Σιμόν και Ντόγκους Μπαλμπάϊ, που θα κληθούν να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά.

AP Photo/Alvaro Barrientos

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ