EUROLEAGUE

Αρκετές πιθανότητες για επανεκκίνηση "βλέπει" ο Αταμάν

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Συνέντευξη στη "Hurriyet" παραχώρησε ο τεχνικός ηγέτης της Αναντολού Εφές, Εργκίν Αταμάν, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος αναφορικά με την ολοκλήρωση της σεζόν στην Euroleague.

Αυξημένες πιθανότητες που αγγίζουν το 70% δίνει ο Εργκίν Αταμάν για την επανέναρξη της Euroleague κι ενώ μετράμε πλέον αντίστροφά για την οριστική απόφαση που θα παρθεί την προσεχή Δευτέρα (25/5). Ο προπονητής της Αναντολού Εφές, μιλώντας στην «Hurriyet» εξέφρασε παράλληλα την αισιοδοξία του για την κατάκτηση του τίτλου από την ομάδα του που θυμίζουμε πως έχει το καλύτερο ρεκόρ με 24 νίκες και 4 ήττες.

"Όλα δείχνουν πως κατά 60-70% η Euroleague θα συνεχιστεί. Αν αυτό δεν συμβεί θα λυπηθούμε σε μεγάλο βαθμό. Εμείς είμαστε πολύ κοντά στον τίτλο. Σίγουρα οι αντίπαλοί μας είναι δυνατοί και υπάρχει το Final-4, αλλά η Εφές πρέπει να αποδείξει ότι είναι η καλύτερη ομάδα φέτος" υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Αταμάν, ενώ αναφέρθηκε και στο τουρκικό πρωτάθλημα: "Θα μπορούσε να βρεθεί μια φόρμουλα για πιθανή ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος. Ο ιός είναι μέρος της ζωής μας πλέον. Πώς θα παίξουν στη Γερμανία και το Ισραήλ; Δεν βρίσκω σωστή την απόφαση να μη συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Αν ήμουν πρόεδρος της ομοσπονδίας θα έκανε μεγάλη προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση".

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ