EUROLEAGUE

Ασυναγώνιστος Σέιν Λάρκιν, έκανε ρεκόρ στην ιστορία της EuroLeague με 49 πόντους

EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

49 πόντους έβαλε ο Σέιν Λάρκιν στο εντός έδρας παιχνίδι της Αναντολού Εφές με τη Μπάγερν Μονάχου, για να ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ το απόλυτο ρεκόρ σκοραρίσματος σε έναν αγώνα στην ιστορία της EuroLeague.

Στο ημίχρονο είχε 25 πόντους από 1/1 δίποντο, 6/7 τρίποντα και 5/6 βολές. Χρειαζόταν 16 πόντους για να ισοφαρίσει την κορυφαία επίδοση στην ιστορία της EuroLeague και 17 για να γράψει νέο ρεκόρ στη διοργάνωση. Ο Σέιν Λάρκιν ήταν από άλλο πλανήτη το βράδυ της Παρασκευής (29/11) στην αναμέτρηση της Αναντολού Εφές με τη Μπάγερν Μονάχου και στο τέλος έβαλε το όνομά του στην πρώτη θέση μιας σπουδαίας λίστας.

Ο Αμερικανός σούπερσταρ της ομάδας της Κωνσταντινούπολης έκλεισε τον αγώνα με 49 πόντους από 5/7 δίποντα, 10/12 τρίποντα και 9/10 βολές και 53 ranking (4η καλύτερη επίδοση), για να σπάσει το ρεκόρ των 41 πόντων που μοιράζονταν οι Μπόμπι Μπράουν (Σιένα), Κάσπαρς Καμπάλα (Εφές Πίλσεν), Κάρλτον Μάγερς (ΠΑΦ Μπολόνια), Αλφόνσο Φορντ (Περιστέρι).

Φυσικά ο Λάρκιν έκανε ρεκόρ καριέρας σε πόντους, εύστοχα τρίποντα (ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών, τα 10 του Άντριου Γκάουντλακ σε ματς της Φενέρμπαχτσε με τη Μπάγερν) και αξιολόγηση, σε μια βραδιά που θα θυμάται και εκείνος για πάντα, αλλά και όσοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση στο Σινάν Ερντεμ Ντομ.

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ