EUROLEAGUE

Αταμάν: "Αξίζουμε να προκριθούμε στο Final Four"

Αταμάν: "Αξίζουμε να προκριθούμε στο Final Four"
EUROKINISSI

Ο Εργκίν Αταμάν εξήγησε πώς η Αναντολού Εφές θα επιδιώξει να επικρατήσει της Μπαρτσελόνα και (1/5, 20:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) και να προκριθεί στο Final Four της EuroLeague.

Η Αναντολού Εφές και η Μπαρτσελόνα κοντράρονται (1/5, 20:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) για το τελευταίο εισιτήριο του Final Four και ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για την πέμπτη και τελευταία αναμέτρηση της προημιτελικής σειράς της EuroLeague.

"Η Μπαρτσελόνα έχει πολύ καλό ρόστερ κι ένα πολύ έμπειρο προπονητικό επιτελείο, το οποίο σέβομαι πάρα πολύ. Έπαιξαν δυνατά και μας νίκησαν στο τελευταίο παιχνίδι στην Ισπανία, αλλά τώρα είναι η σειρά μας. Με το κίνητρο από τους φιλάθλους μας και και παίζοντας, όπως παίζαμε όλη την σεζόν, πρέπει να νικήσουμε και να προκριθούμε στο Final Four, καθώς το αξίζουμε", ανέφερε ο 53χρονος Τούρκος προπονητής της Αναντολού Εφές.

Ο Αντριέν Μοερμάν από την πλευρά των παικτών της τουρκικής ομάδας δήλωσε: "Είναι το τελευταίο ματς πριν από το Final Four. Παίζουμε με την Μπαρτσελόνα και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να προκριθούμε στο Final Four. Τόσο εμείς, όσο και η Μπαρτσελόνα, νικήσαμε εντός κι εκτός έδρας. Οι ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά. Έχουμε το πλεονέκτημα έδρας. Πρέπει να να κάνουμε το παιχνίδι μας, όπως κάναμε σε όλη την σεζόν, να παλέψουμε για κάθε μπάλα και να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Είμαστε μία καλή ομάδα και μπορούμε να νικήσουμε σε κάθε παιχνίδι που έχουμε την υποστήριξη των φιλάθλων μας".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ