EUROLEAGUE

Αταμάν: "Ελπίζω ότι τα όνειρά μας για τίτλο θα εμφανιστούν ξανά"

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο προπονητής της Αναντολού Εφές, Εργκίν Αταμάν, μίλησε για το φινάλε της Euroleague και έστειλε μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας.

Ο Εργκίν Αταμάν είχε ταχθεί υπέρ της συνέχισης της Euroleague πιστεύοντας πως η Εφές είχε αρκετές πιθανότητες να φτάσει ως το τέλος της διαδρομής κατακτώντας το τρόπαιο. Τα πράγματα βεβαίως εξελίχθηκαν τελείως διαφορετικά και ο προπονητής της τουρκικής ομάδας με επίσημη δήλωσή του υπογράμμισε:

Από τη στιγμή που ηττηθήκαμε στον τελικό του Final-4 το 2019 από την ΤΣΣΚΑ, η μόνη μας σκέψη ήταν να φέρουμε το τρόπαιο της Euroleague στη χώρα μας. Γι' αυτό το σκοπό η ομάδα μου κέρδισε την εκτίμηση όλων των φιλάθλων του αθλήματος με το μπάσκετ που έπαιξε και έξι εβδομάδες πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας 24-4 και ήταν πάνω από ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα. Ευχαριστώ τους παίκτες μου και τους 13.113 κατά μέσο όρο φιλάθλους που γέμισαν το "Sinan Erdem Sports Hall". Δεν είχαμε τους παίκτες μας για δέκα εβδομάδες, αλλά τους κρατήσαμε πνευματικά και σωματικά σε ετοιμότητα. Παρά τις προσπάθειες η σεζόν ακυρώθηκε εξαιτίας του ότι η επιδημία κοστίζει ζωές στον κόσμο και στη χώρα μας και το ρίσκο συνεχίζει να υπάρχει. Τιμώ εκείνους που έχασαν τις ζωές τους στον κόσμο και στη χώρα μας με σεβασμό στη διάρκειας αυτής της πανδημίας. Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση στους ασθενείς, των οποίων η θεραπεία συνεχίζεται. Ελπίζω ότι τα όνειρά μας για τον τίτλο, που πήραν αναβολή στις 25 Μαΐου 2020, θα εμφανιστούν ξανά σε ημέρες που όλος ο κόσμος θα έχει υγεία και ενθουσιασμό”.

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ