ΜΠΑΣΚΕΤ

Αταμάν: "Φέτος θα πάρω την EuroLeague, θα ζητήσουμε την επανάληψη του αγώνα"!

Αταμάν: "Φέτος θα πάρω την EuroLeague, θα ζητήσουμε την επανάληψη του αγώνα"!

Έξαλλος με την διαιτησία του αγώνα με την Ρεάλ ήταν ο Εργκίν Αταμάν, που ζήτησε από την EuroLeague να επαναλάβει το ματς για μία παράβαση στο 27'! "Φέτος θα πάρω την EuroLeague" είπε ο Τούρκος προπονητής!

Η Αναντολού Εφές έχασε το παιχνίδι με την Ρεάλ μέσα από τα χέρια της και ο Εργκίν Αταμάν ήταν έξαλλος μετά τη λήξη. Όχι όμως με τους παίκτες του, αλλά με τους διαιτητές του αγώνα και συγκεκριμένα με μία κακή εφαρμογή του χρονομέτρου στο... 27' (όταν το σκορ ήταν 69-54), ζητώντας μάλιστα την επανάληψη του αγώνα! Ευθύς αμέσως, μάλιστα, ο Τούρκος προπονητής εγγυήθηκε ότι η Αναντολού Εφές θα κατακτήσει φέτος την EuroLeague!

" Κάναμε το τέλειο παιχνίδι. Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου. Νομίζω ότι κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι, ήμασταν καταπληκτικοί. Μετά την διαφορά των 14 πόντων που αποκτήσαμε, χάσαμε τον σεβασμό στην τελευταία περίοδο. Κάναμε υπερβολικά πολλά λάθη. Στα τελευταία πέντε λεπτά δεν βάλαμε τα σουτ που βάζαμε στα προηγούμενα 35 λεπτά. Απ' ότι θυμάμαι ότι μόνο στο ξεκίνημα του ματς είχε το προβάδισμα η Ρεάλ. Προηγήθηκαν δύο φορές σε όλο το ματς", είπε αρχικά ο Τούρκος προπονητής, πριν αρχίσει να ρίχνει τα βέλη του προς το διαιτητικό τρίο.

" Δείξαμε σε όλους ότι μπορούμε να κατακτήσουμε την EuroLeague. Για άλλη μία φορά. Θέλω περισσότερο σεβασμό. Θα μιλήσουμε με την διοίκηση. Νομίζω ότι οι διαιτητές έκαναν πολύ κρίσιμα και καθοριστικά λάθη. Έκαναν ακόμα και έναν λάθος πάνω στους κανονισμούς. Μετά την τεχνική ποινή του Ντάνστον, το χρονόμετρο έπρεπε να αρχίσει στον υπολειπόμενο χρόνο. Υπήρχαν τέσσερα δευτερόλεπτα αλλά αυτοί άρχισαν την επίθεση στα 14. Το είπαμε 2-3 φορές. Είπαν: όχι, όχι. Τι όχι; Είναι ο κανονισμός. Θα πάμε στην EuroLeague και θα ζητήσουμε να επαναληφθεί ο αγώνας", τόνισε ο Αταμάν, που πρόσθεσε το εξής:

" Όταν δεις το βιογραφικό του Αταμάν, θα δεις 16-17 τρόπαια. Μόνο το τρόπαιο της EuroLeague μου λείπει και θα έρθει αυτή τη χρονιά".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ