EUROLEAGUE

Αταμάν: "Η EuroLeague σχεδιάζει να γίνουν αγώνες τους καλοκαιρινούς μήνες"

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε ότι το πλάνο της EuroLeague είναι να γίνουν αγώνες το καλοκαίρι, μιλώντας μάλιστα με λεπτομέρειες.

Ο Εργκίν Αταμάν έχει συνηθίσει να μιλάει χωρίς φίλτρο. Αυτό έκανε και σε μία συνέντευξη που παραχώρησε στο τουρκικό μέσο "askam.com.tr", όπου λίγο-πολύ ανέλυσε το πλάνο της EuroLeague!

Ο τεχνικός της Αναντολού Εφές μίλησε για το τι κάνει την εποχής της καραντίνας λόγω του κορονοϊού, με την κουβέντα να πηγαίνει γρήγορα στο αγωνιστικό κομμάτι, όπου ήταν αρκετά ξεκάθαρος σχετικά με αυτά που γνωρίζει για το πλάνο της EuroLeague.

"H EuroLeague σχεδιάζει να παίξουμε αγώνες το καλοκαίρι, αλλά πρώτα θα δώσει στις ομάδες ένα μήνα για να προετοιμαστούν" δήλωσε αρχικά ο Τούρκος τεχνικός, για να προσθέσει: "Οι δύο εβδομάδες θα είναι καραντίνας για τους παίκτες που θα έρθουν από τις ΗΠΑ. Τις άλλες δύο εβδομάδες θα κάνουμε προπονήσεις.

Δεν θα ξεκινήσουμε ξαφνικά. Μετά από τόσο μεγάλη διακοπή οι παίκτες θα χρειαστούν τρεις εβδομάδες για να βρουν ρυθμό. Δεν γίνεται όμως να φτάσουν στο 100% της κατάστασής τους. Θα είναι όπως όταν ξεκινάει η σεζόν και θα βρίσκονται στο 70-80%".

Στην συνέχεια ο Αταμάν παραδέχθηκε ότι η Εφές δεν θα είναι η ομάδα που ήταν πριν την διακοπή, όταν βρισκόταν με άνεση στην κορυφή της κατάταξης: "Ήμασταν η πιο φορμαρισμένη ομάδα και πρώτοι στην βαθμολογία σε Τουρκία και EuroLeague. Μπορούμε να βρούμε τον ρυθμό μας αμέσως; Αυτό είναι ρίσκο. Θα προσέξουμε τους παίκτες μας. Εξάλλου, από την στιγμή που οι ομάδες θα ξεκινήσουν από την ίδια βάση, όλοι θα βρίσκονται στο 70-80%. Κανείς παίκτης δεν θα είναι όπως ήταν".

Κλείνοντας, ο Τούρκος τεχνικός τόνισε ότι οι παίκτες ακολουθούν όλοι ατομικό πρόγραμμα: "Οι παίκτες μας δουλεύουν ατομικά. Έχουν διαδρόμους και βάρη στα σπίτια τους. Εκτός αυτού, ανοίγουμε για δύο ώρες τις εγκαταστάσεις της ομάδας για αυτούς που είναι στην Τουρκία και στέλνουμε έναν γυμναστή, χωρίς βέβαια να υπάρχουν επαφές".

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ