ΜΠΑΣΚΕΤ

Αταμάν: "Κάθε καλοκαίρι προσπαθώ να πάρω τον Σπανούλη, αλλά..."

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν το περασμένο καλοκαίρι ο μεγάλος στόχος της Αναντολού Εφές, γεγονός που παραδέχθηκε ο Εργκίν Αταμάν το βράδυ της Πέμπτης (13/12) μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Στην απουσία του Ροντρίγκ Μπομπουά, την καταπόνηση του Βασίλιε Μίτσιτς και τα επιθετικά ριμπάουντ που πήρε ο Ολυμπιακός για να σταθεί όρθιος και να πάρει τη νίκη , στάθηκε ο Εργκίν Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Ο Τούρκος τεχνικός έκανε ειδική αναφορά και στον Βασίλη Σπανούλη, τον οποίο εκτιμά απεριόριστα. Έδωσε μάλιστα και μια μεγάλη ατάκα, που δείχνει πως όντως τον είχε στην κορυφή της μεταγραφικής του λίστας και το περασμένο καλοκαίρι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Αναντολού Εφές:

" Η απουσία του Μπομπουά μας ανάγκασε να αλλάξουμε την τακτική μας. Μπήκαμε άσχημα στο ματς, δεν ακολουθήσαμε το πλάνο που είχαμε σχεδιάσει. Με τις αλλαγές βρήκαμε ρυθμό, στο δεύτερο μέρος παίξαμε καλύτερο μπάσκετ, αλλά μας πλήγωσαν τα επιθετικά τους ριμπάουντ. Εκεί κρίθηκε το ματς. Ο Τουπάν ήταν σπουδαίος, σκόραρε 19 πόντους ενώ έχει χαμηλό μέσο όρο, εμείς κάναμε κάποια λάθη, αστοχήσαμε και στις βολές. Κουράστηκε ο Μίτσιτς, ο οποίος πρέπει να μάθει να παίζει πιο έξυπνα για να διαχειρίζεται την ενέργειά του.

Κάθε καλοκαίρι προσπαθώ να πάρω τον Σπανούλη, σε όποια ομάδα κι αν βρίσκομαι. Εκείνος, όμως, πάντα προτιμά να μένει στον Ολυμπιακό. Εγώ τον σέβομαι. Είναι από τους κορυφαίους γκαρντ της Ευρώπης, ακόμη και σε αυτή την ηλικία είναι ο ηγέτης τους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ