EUROLEAGUE

Αταμάν: "Το έργο του Κοκόσκοβ θα είναι δύσκολο"

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Εργκίν Αταμάν εξήγησε γιατί η Αναντολού Εφές δεν έκανε μεταγραφές το φετινό καλοκαίρι, ενώ τόνισε πως το έργο του Ιγκόρ Κοκόσκοβ στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε θα είναι πολύ δύσκολο.

Η νέα σεζόν ξεκίνησε με ανεπίσημο τρόπο τη Δευτέρα 24 Αυγούστου στην Τουρκία, δεδομένου ότι πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος. Τη δεδομένη χρονική στιγμή βέβαια ουδείς γνωρίζει αν όλα θα κυλήσουν ομαλά κι οι ομάδες θα μπουν στο παρκέ στην ώρα τους, δεδομένου ότι το δεύτερο κύμα κορονοϊού έχει ήδη προκαλέσει πολλά προβλήματα στον πλανήτη.

Όπως και να έχει, η Αναντολού Εφές θα μπει στη νέα σεζόν με στόχο να ολοκληρώσει αυτό που άφησε στη μέση πέρσι. Ήτοι να κατακτήσει τον τίτλο στην BSL, μα κυρίως να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου στην EuroLeague. Αυτός είναι μάλιστα κι ο λόγος που οι μπλε δεν έκαναν μεταγραφικές κινήσεις το φετινό καλοκαίρι (πλην της προσθήκης ενός νεαρού γηγενούς παίκτη).

Ο Εργκίν Αταμάν εξήγησε πως " θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές, αλλά πρόκειται (πέρσι) για μια ιστορία που αφήσαμε στη μέση. Θέλαμε οι περσινοί ήρωες της ιστορίας να είναι οι ίδιοι φέτος". Ενώ σε ερώτηση για τη Φενέρμπαχτσε που μπήκε σε μια νέα εποχή μετά την αποχώρηση του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, σχολίασε πως " ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς την οδήγησε σε σπουδαίες επιτυχίες την τελευταία πενταετία, τόσο εντός όσο κι εκτός των τουρκικών συνόρων. Ο Ιγκόρ Κοκόσκοβ δεν έχει εμπειρία από διασυλλογικό επίπεδο στην Ευρώπη, θα δούμε πώς θα τα πάει. Δεν είναι εύκολο να διαδέχεσαι έναν θρύλο σαν τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ακόμη κι αν είσαι ο Φιλ Τζάκσον".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ