EUROLEAGUE

EuroLeague: MVP για τον Νοέμβριο ο Λάρκιν

EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο Σέιν Λάρκιν κέρδισε τον τίτλο του MVP του μήνα -για τον Νοέμβριο- διαδεχόμενος τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ.

Έπρεπε να φτάσει στην τρίτη σεζόν του στην EuroLeague, προκειμένου ο Σέιν Λάρκιν να αναδειχθεί πολυτιμότερος του μήνα στη διοργάνωση. Ο 27χρονος γκαρντ της Αναντολού Εφές πήρε την σχετική ατομική διάκριση για τον Νοέμβριο, ως συνέπεια της εξαιρετικής απόδοσης που είχε στα πέντε παιχνίδια του μήνα -με αποκορύφωμα την ιστορική εμφάνισή του απέναντι Μπάγερν.

Η τουρκική ομάδα είχε το απόλυτο (5/5) σε αυτό το διάστημα, απέναντι σε Ολυμπιακό (εκτός), Ζενίτ (εντός), Βιλερμπάν (εκτός), Αρμάνι Μιλάνο (εκτός) και Μπάγερν (εντός), που την έφερε μόνο στην κορυφή της κατάταξης. Με τον Σέιν Λάρκιν να κάνει τρομερή δουλειά, μετρώντας 26.2 πόντους, 4.4 ασίστ και 3.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Δεν είναι μόνο οι 49 πόντοι που σημείωσε πριν από τρεις ημέρες απέναντι στην Μπάγερν, είναι η συνολική εικόνα που τον έφερε στη θέση να ξεχωρίσει και να αναδειχθεί πολυτιμότερους μήνα στη διοργάνωση. Είναι χαρακτηριστικό πως το χειρότερο παιχνίδι του ήταν αυτό με τη Βιλερμπάν (είχε 2/10 σουτ), αλλά το γεγονός πως στο τέλος έβαλε όλες τις βολές (14/14) βοήθησε την Αναντολού Εφές να γίνει η πρώτη ομάδα που κερδίζει φέτος στο Astroballe.

Ο Σέιν Λάρκιν έγινε ο πέμπτος παίκτης των μπλε που αναδεικνύεται καλύτερος παίκτης του μήνα στην EuroLeague μετά τον Κάγια Πεκέρ (2005 - Νοέμβριος), τον Ντάριο Σάριτς (2014 - Νοέμβριος), τον Τομά Ερτέλ (Φεβρουάριος - 2017) και τον Βασίλιε Μίτσιτς (2018 - Νοέμβριος).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ