EUROLEAGUE

Για δύο χρόνια στην Αναντολού Εφές ο Μπομπουά

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BASKONIA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BASKONIA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σε μία... αιφνιδιαστική κίνηση, η Αναντολού Εφές ανακοίνωσε την απόκτηση του Ροντρίγκ Μπομπουά για τα επόμενα δύο χρόνια!

Δύο μέρες μετά το φινάλε της Liga Endesa και την απώλεια του τίτλου (με θύτη τη Ρεάλ Μαδρίτης), ο Ροντρίγκ Μπομπουά βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο 30χρονος γκαρντ αποχαιρέτησε την Μπασκόνια με προορισμό την Αναντολού Εφές, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Λίγο μετά την απόκτηση του Βασίλιε Μίτσιτς, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν απέκτησε τον Ροντρίγκ Μπομπουά, γεμίζοντας σημαντικά τα κενά που είχε στην περιφέρεια.

Ο ύψους 1μ90 γκαρντ είχε φέτος 11.7 πόντους (με 38% στα τρίποντα), 1.4 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ και 1.6 λάθη κατά μέσο όρο στην EuroLeague, αποτελώντας βασικό παίκτη για την Μπασκόνια. Η ισπανική ομάδα ήθελε να τον διατηρήσει στο ρόστερ της, αλλά... ατύχησε με την Αναντολού Εφές να είναι αυτή που θα απολαμβάνει το ταλέντο του για τα επόμενα δύο χρόνια.

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ